Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Bugün yakup çınar açıklamalarda bulunacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son olarak Çin’in Jiangsu takımında forma giyen 31 yaşındaki oyuncu, 3,5 milyon Euro imza parası talep etti.
Teixeria, yıllık ücretini de 3,5 milyon Euro olarak belirledi.
![]()
duyumcumuydun daha önce keramettin adminDuyumculuğu bırakmasam şu an fenomen olurdum muhtemelen. Neyseki iyiki bırakmışım, çünkü karşıdaki kitleye doğruyu da söylesen, açıklanana kadar sövüyor![]()
Bu da ezbere bir yorum. Axel Witsel parayı kariyere terccih etti ilk başta ama sonra Dortmund'a döndü. Her futbolcunun karakteri aynı değil.Gsc daha gencken parayi tercih edip çine giden adamin pesinden hayal kurmamayi belki birgun ogrenecek de ben goremeyecegim.
Adamlarin kariyer, avrupada basari vs umrunda degil, varsa yoksa para, millet bu adamlari ciddi ciddi istiyor, hayret!!
Arkadaslar yasaktan yeni çiktim belki yine yasaklanacağim ama size diyeceğim şu ki boşuna kadro dizmeyin...O Fatih Terim bizi sampiyon yapamayacagini soylemiştim....
Dizdiginiz kadroya gelince.......Okadro hic bir zaman bir araya gelemeyecek.....Araya Ardayi Yda Emre Akbabayi sikiştiracak................
size sampiyonluk maçında ilk yariyi 1_0 geride bitirten adamdan bahsediyorum.......
İsteyen gecmiş mesaj laima bakabilir....
Peki.Arkadaslar yasaktan yeni çiktim belki yine yasaklanacağim ama size diyeceğim şu ki boşuna kadro dizmeyin...O Fatih Terim bizi sampiyon yapamayacagini soylemiştim....
Dizdiginiz kadroya gelince.......Okadro hic bir zaman bir araya gelemeyecek.....Araya Ardayi Yda Emre Akbabayi sikiştiracak................
size sampiyonluk maçında ilk yariyi 1_0 geride bitirten adamdan bahsediyorum.......
sonuca bak
Efsaneye hakaret edemezsin haddini bil.sonuca bak
.......... .... Muslera
Kaan... Ozan.... Marcao... Rui
................ Malili
........ Gedson
Kerem......... Paulinho....Shaqiri
...................MM
komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmemKomik çocuk seni![]()
Sergen devre arası Hulk'u istiyor, yönetimlerinde bu işlere bakan adam karşı çıkıyor, bütçe oluşturmaya da çalışmıyorlar. Son günlerde işte maaşını göstermeden Cenk'i alıyorlar. Hulk isteği sallanmamış ki o isteğin temelinde Aboubakar mevzusu var, herifin gideceği o dönemden belliymiş çünkü Abou o dönemden maaş arttırımına dayalı sözleşme istiyor Tjk kabul etmiyor öyle olunca da 30 maçı tamamlamadı. Tabii bu konu muallak benim duyduğum sözleşme devreye girse 2.5tan 3 senelik sözleşme olacaktı, o yüzden yönetim istemiyor diye biliyorum, bunun aksini iddia ettiler Nasr mevzusundan sonra yani Abou yüksek maaşa başka yere gidecek o yüzden kendisi oynamadı diye.Neler dönmüş ama bu Abou ve Sergen mevzularında. Müsaitsen anlat da biraz keyiflenelim.
Biz şampiyonluk bekliyoruz sizin daha hoca belli değil.komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem![]()
Efsaneyi geç kimseye hakaret edemezsin istersen bunu bir sokakta dene Bende terim hoca taraftarı değilim ama kusura bakmayınArkadaslar yasaktan yeni çiktim belki yine yasaklanacağim ama size diyeceğim şu ki boşuna kadro dizmeyin...O Fatih Terim bizi sampiyon yapamayacagini soylemiştim....
Biz şampiyonluk bekliyoruz sizin daha hoca belli değil.
he aynen gerceklerin hakomik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem
yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........
Tebrik ediyorum seni bu mesajından dolayı.Efsaneyi geç kimseye hakaret edemezsin istersen bunu bir sokakta dene Bende terim hoca taraftarı değilim ama kusura bakmayın
Fatih Terimi görse önünü ilikleyip saygı duruşuna geçecek adamlar klavyede tuşlardan yardıramaz
Lütfen bu arkadaşa ceza vermeyin süresiz üyeliğini iptal edin bu tipler seviyeyi yerle bir ediyor