Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak Çin’in Jiangsu takımında forma giyen 31 yaşındaki oyuncu, 3,5 milyon Euro imza parası talep etti.
Teixeria, yıllık ücretini de 3,5 milyon Euro olarak belirledi.

:asd:

Gsc daha gencken parayi tercih edip çine giden adamin pesinden hayal kurmamayi belki birgun ogrenecek de ben goremeyecegim.

Adamlarin kariyer, avrupada basari vs umrunda degil, varsa yoksa para, millet bu adamlari ciddi ciddi istiyor, hayret!!

.......... .... Muslera
Kaan... Ozan.... Marcao... Rui
................ Malili
........ Gedson
Kerem......... Paulinho....Shaqiri
...................MM

Arkadaslar yasaktan yeni çiktim belki yine yasaklanacağim ama size diyeceğim şu ki boşuna kadro dizmeyin...O Fatih Terim bizi sampiyon yapamayacagini soylemiştim....

Dizdiginiz kadroya gelince.......Okadro hic bir zaman bir araya gelemeyecek.....Araya Ardayi Yda Emre Akbabayi sikiştiracak................

size sampiyonluk maçında ilk yariyi 1_0 geride bitirten adamdan bahsediyorum.......

İsteyen gecmiş mesaj laima bakabilir....

Gsc daha gencken parayi tercih edip çine giden adamin pesinden hayal kurmamayi belki birgun ogrenecek de ben goremeyecegim.

Adamlarin kariyer, avrupada basari vs umrunda degil, varsa yoksa para, millet bu adamlari ciddi ciddi istiyor, hayret!!
Bu da ezbere bir yorum. Axel Witsel parayı kariyere terccih etti ilk başta ama sonra Dortmund'a döndü. Her futbolcunun karakteri aynı değil.

Arkadaslar yasaktan yeni çiktim belki yine yasaklanacağim ama size diyeceğim şu ki boşuna kadro dizmeyin...O Fatih Terim bizi sampiyon yapamayacagini soylemiştim....

Dizdiginiz kadroya gelince.......Okadro hic bir zaman bir araya gelemeyecek.....Araya Ardayi Yda Emre Akbabayi sikiştiracak................

size sampiyonluk maçında ilk yariyi 1_0 geride bitirten adamdan bahsediyorum.......

Peki.

Neler dönmüş ama bu Abou ve Sergen mevzularında. Müsaitsen anlat da biraz keyiflenelim.
Sergen devre arası Hulk'u istiyor, yönetimlerinde bu işlere bakan adam karşı çıkıyor, bütçe oluşturmaya da çalışmıyorlar. Son günlerde işte maaşını göstermeden Cenk'i alıyorlar. Hulk isteği sallanmamış ki o isteğin temelinde Aboubakar mevzusu var, herifin gideceği o dönemden belliymiş çünkü Abou o dönemden maaş arttırımına dayalı sözleşme istiyor Tjk kabul etmiyor öyle olunca da 30 maçı tamamlamadı. Tabii bu konu muallak benim duyduğum sözleşme devreye girse 2.5tan 3 senelik sözleşme olacaktı, o yüzden yönetim istemiyor diye biliyorum, bunun aksini iddia ettiler Nasr mevzusundan sonra yani Abou yüksek maaşa başka yere gidecek o yüzden kendisi oynamadı diye.

Neyse işte sonuç olarak 29. maçtan sonra adam bir daha oynamadı, sakatlık falan boş iş. Bunu nisan gibi yazmıştım.

Keza Sergen Yedlin'i istiyor geçen sezon amâ Rosier alınıyor. İstediği ve gelen Wellitonla Sakala sanırım başka yok.

Tjk yönetimi Sergen'i de çok istemiyor zaten, Göztepeyi yenmeseler muhtemelen Tr kupası gelse dahi yollar ayrılacaktı. Sergen de mal değil bunu farkedip, şampiyon da olunca taraftar desteğiyle dayıyor yüksek sözleşmeyi, seve seve verecekler diye.

Transfer mevzuları da yine aynı şekilde problemli, Tjk para harcamak istemiyor ama Sergen de geçen seneki gibi dar kadroyla girmek istemiyor. Muhtemelen ilerleyen günlerde de buna yönelik kavgalar göreceğiz. Tabii Sergen bu sezon madara bile olsa garanti 25 milyon lirayı kaptı, 7 senelik td kariyerinde toplasan bu kadar kazanmamıştır.

Efsaneyi geç kimseye hakaret edemezsin istersen bunu bir sokakta dene Bende terim hoca taraftarı değilim ama kusura bakmayın
Fatih Terimi görse önünü ilikleyip saygı duruşuna geçecek adamlar klavyede tuşlardan yardıramaz
Lütfen bu arkadaşa ceza vermeyin süresiz üyeliğini iptal edin bu tipler seviyeyi yerle bir ediyor

komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem :)

yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........
he aynen gerceklerin ha :)
4 senede 2 kere sampiyon. gecen sezon hamdolsun billonglar marafonalarin yardimiyla 2 golle giden sampiyonluk ( o kadar ceza, haksizliga ugramamiza ragmen)

abi hadi ya

Efsaneyi geç kimseye hakaret edemezsin istersen bunu bir sokakta dene Bende terim hoca taraftarı değilim ama kusura bakmayın
Fatih Terimi görse önünü ilikleyip saygı duruşuna geçecek adamlar klavyede tuşlardan yardıramaz
Lütfen bu arkadaşa ceza vermeyin süresiz üyeliğini iptal edin bu tipler seviyeyi yerle bir ediyor
Tebrik ediyorum seni bu mesajından dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt