- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
Olmamis demiyor. Daha sassuolo ile anlasmadik diyorKaan Ayhan olmamış Ertan diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmamis demiyor. Daha sassuolo ile anlasmadik diyorKaan Ayhan olmamış Ertan diyor
bize 6 olan rakam beşiktaşa 3 olur benim gıcık olduğum nokta bu.Alpaslan ilk 11 oynayamaz mı?
Kaan icin 6 milyon çok arkadas.
6 milyonu Morutan gibi oyuncuya versek, 10a verirler herhalde.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kenan'ı milli takımda kötü oynadığı için mi istemiyorsunuz
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş herzaman boyle olmuştur, yurt içi ve yurt dışı aynı.bize 6 olan rakam beşiktaşa 3 olur benim gıcık olduğum nokta bu.
Bilmem görücez artık şu yabancı sınırında Halil'i tekrar alamazsak orada bir türk forvet lazım olacak bizeoyun karaktiristik profil olarak sahsen bizim tarz oynayan takimlara uymayacagini dusunuyorum.
misal, halil, ercan kara 'daha uyuyor gozlemledigim kadariyla.....
avusturya da cok iyi bir sezon geciren,oynadigi oyunu da begendigim,tarzi da tam bizlik olan ercan kara,sayet yabanci sayilmasa(oyle denildi bir iki mesajda), halil olmazsa hemen alinsin derdim.Bilmem görücez artık şu yabancı sınırında Halil'i tekrar alamazsak orada bir türk forvet lazım olacak bize
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim zamanımızda daha ciddi kral duyumcular vardı. Ertan kim lan koskoca cimbom old boyslar Ertan'dan medet umuyor