Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu aglamak degil ki. Sorun varsa o da halledilir bence. Yanliz bilgi kirligi mevcut ve adam gibi ne döndügünü kimse aciklamiyor. Yok yani neden? Cik basinin karsisina anlat durumlarin ne oldugunu. Son aciklamasi yeterince seffaf degil bence kimse bisey anlamadi. Ciddi bir rakam var halledilecek filan dedi ama halen kimse neyin ne oldugunu bilmiyor. Mesela basinin karsisina cikip durum söyle böyle oldugunu anlatip tam olarak nelerin halledilmesi gerektigini anlatsa kimse agzini acmaz.
adam anitkabirden sonra acikladi Az cogunu. Halen sacma sacma aglamaklar var

Tahminle, UEFA borcsuzluk mektupu falan bekleniyor kulupte. O geldigi an, KAP'lar gelir herhalde.

Musap, hoca ve Arda antrenmanda ama resmî olarak yok bu adamlar. Kurumsallaşma böyle mi oluyor? Çıkacak birisi açıklayacak neden resmî işler olmuyor? Ne zaman çözülecek?
Benim de katildigim konu tam olarak bu. UEFA listesinin aciklanmasina 2 hafta kaldi. PSV macina kadar 3 hazirlik maci yapilacak bunlarin birisi bu hafta sonu. 5-6 gün önce "önümüzdeki günlerde halledecegiz" denildi. O günden sonra kimse ortalikta yok. Kimse cikip aciklama yapmiyor benim en kizdigim nokta bu.

Musap, hoca ve Arda antrenmanda ama resmî olarak yok bu adamlar. Kurumsallaşma böyle mi oluyor? Çıkacak birisi açıklayacak neden resmî işler olmuyor? Ne zaman çözülecek?
Bakip görecegiz ne olup olmadigini. Vergi borclari vs. Asikar.
Ne diyim aglamaya yanmaya devam edin mi diyim?
Biraz rahat olun. Deadlinedan sonra herkes yangina verir zaten

Hiç şöyle "ulan bu topçu gelse varya ulan varya.." dediğiniz bir topçunun haberi düştü mü şu ana kadar?

sn Elmas, Hocamıza 1 adet top class topçu hediyesinde bile bulunmazsa bizi üzer

Benim de katildigim konu tam olarak bu. UEFA listesinin aciklanmasina 2 hafta kaldi. PSV macina kadar 3 hazirlik maci yapilacak bunlarin birisi bu hafta sonu. 5-6 gün önce "önümüzdeki günlerde halledecegiz" denildi. O günden sonra kimse ortalikta yok. Kimse cikip aciklama yapmiyor benim en kizdigim nokta bu.
Yarin yeni secim yapalim, kulübü kapatlim yeniden acalim. Te Allahim

10 gune kdr gedson ve florentino aciklansın keyifler kaçmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt