Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”

(El-Watan)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilmiyorum. Benim öğrenmek istedigim:
Sorun tam olarak ne?
Çözüm var mı?
Ne zaman sorunu çözeriz?
Sorunu yarım ağız söyledi, yapacaz edeceğiz dedi, 3-5 güne dedi.
ELmas, "Onları çözmeye çalışıyoruz. Hem transfer yapabilmek hem de UEFA'da borçsuz yazısını alabilmek için maalesef çok ciddi büyük bir rakam var. Bunu da önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Hem önümüzdeki PSV maçına hem de lige hızlı bir şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Durum halen bu iste. Bekleyin az iste

Sponsorluk aciklamasi icin de mi UEFA borcsuzluk kagidi bekleniyor geciniz
Hadi transferlerde umulmadik bariyerler cikabilir de asıl benim canımı sıkan bu sponsor zaten. Seçilmeden önce tvitterdaki parali trollere ne guzel isimler sallatiyorlardi. Hani nerede su anda sponsorun s'si bile geçmiyor. Anlaşmıştın hani neyi bekliyorsun. Yazik.

ELmas, "Onları çözmeye çalışıyoruz. Hem transfer yapabilmek hem de UEFA'da borçsuz yazısını alabilmek için maalesef çok ciddi büyük bir rakam var. Bunu da önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Hem önümüzdeki PSV maçına hem de lige hızlı bir şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Durum halen bu iste. Bekleyin az iste
He benim carlamam bir şey değiştirmeyecek ya da senin sakinlik istemen.

Aliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”

(El-Watan)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş bunu biliyorum Mustafa Muhammed'den işte ya. Mısır'dan oyuncu istiyorsun elli tane gazete haberi çıkıyor. Sonra arapça tweetler düşüyor , başladık gene ya.

1625043594464.webp

Yok ama sana biraz sözlesme management anlatim:

yürüyen sponsor sözlesmeleri var (30.6 tt, sixt ne zamana kadar bilmiyorum). Sence yürüyen sponsor sözlesme üzerine, baska bi sirketle sözlesme imzalarsan ne olur?

sorunun cevabi sende. Yardim edeyim. Kelimenin bas harfi T

Ama haklisin yuh yönetim nasil böyle kanunlar cikarirsin yaziklar olsun kandirildik
Burak Elmasin secim öncesi verdigi vaatler ile senin dediklerin tutusmuyor Musap. Sende farkindasin ama kiviriyorsun cünkü umutlusun. Ne diyeyim bende hersey güzel olsun istiyorum ama hayal ettigim Burak Elmas yönetimi ilk günden icrat olacagini düsünmüstüm. Sende böyle düsündügün icin istedin Elmasi zaten. 1 Temmuz 7 Temmuz bilmem kac temmuz bitsin ozaman görecegim ortaligi.

Burak Elmasin secim öncesi verdigi vaatler ile senin dediklerin tutusmuyor Musap. Sende farkindasin ama kiviriyorsun cünkü umutlusun. Ne diyeyim bende hersey güzel olsun istiyorum ama hayal ettigim Burak Elmas yönetimi ilk günden icrat olacagini düsünmüstüm. Sende böyle düsündügün icin istedin Elmasi zaten. 1 Temmuz 7 Temmuz bilmem kac temmuz bitsin ozaman görecegim ortaligi.
Kivirmayi bi aciklasana o na göre cevabini verecegim+ okuyacagim sonrasini. Terbiyemizi bozmayalim

kıvırıyorsun felan hoş kelimeler değil
tartışma üslubunu öğrenmeniz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt