Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a kulübe genç yetenek olarak tosuncuk mehmet aydın i öneriyorum maddi olarak kulübü rahatlatır

Ali Koç’un teklif yapmadığı kimse yok herhalde

Yeni sezonda Crystal Palace´ı çalıştıracak olan Patrick Vieira geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Lille´i reddetti. (L´Equipe)

Bjk kaan ayhani kiralik istiyodu,teklifi reddedildi zaten.son gune kadar firsat transferi kovalayacakmislar yine.taraftari tepki gosteriyodu

rui cok iyi bek ya bence okadar gömmeyin. ama para fazla tabi. 3 e falan gelirse güzel olur

Attigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.
Çok yanlış bir bakış açısı

Öncelikle şunu herkes bi anlasın bu adamlar çakıl taşına veya hayrına oynamıyor,aldıkları paranın binde birini senin cebine sıkıştırsa hayatın kurtulur,adamın işi bu yani oynamak,gol atmak

Geldiğinden beri milyonlarca para aldı ve hiçbir katkı vermedi,üstüne şampiyon olunca facetime dan falan aradılar onore ettiler

Geçen sene kadroya bile giremiyodu yine çöp bir sezon geçiriyodu ve 1-2 tane son dkda önüne düşen topta gol atınca niye övülüyor anlamadım

Çalışırken senden beklenen 10 şeyden 1 tanesini yapıp,üstüne vay be ne fedakarlık yaptı diye övülüp bide paraya boğulan birini gördünmü

Akbaba atmasaydı 1-2 son dk golünü son maça taşıyamayacaktıkta saçma e ondan önceki maçlardada muslera golü kurtarmasa,falçao kayseri maçında ayağını sokup golü atmasa,kerem asisti yapmasa diye de uzar gider bu iş

Full maçı varsa atsanıza 10 dk bakıp anlarım iyi olup olmadığını

Skilssle olmaz bu iş

Seri mesajlar ile şu nöbeti bitirip yenisine başlamak gerek pek uğursuz oldu.

Tek olumlu durum , çöphandanın yarattığı panik kayboldu büyük başkan murat sancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt