- 19 Şubat 2009
- 22.504
- 4.068
- 2.483
BJK Kaan Ayhan’ı istiyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmedin ki buraya soru soracaktım dahaYeterince ilgi gormedigim icin duyumculugu birakiyorum
Artik yine normal bir uyeyim
Kamuoyuna saygi ve sevgilerle
Ayni tanidigimiz FT bu sene sampiyon yapar. 11senede 8 sampiyonluk, 4 dönem t.direktörluk yapmis. 3 sene bos gecmisligi yokTanıdığımız ft ruinin bonservisine 5 maaşınada 3 verdirip aldırır
Devre arasıda yeni topçu istiyorum der
Şaşmaz
Serdar Havacı sen değilsin di mi renkdasSponsorla anlasma tamam. 10 yillik toplam gelir 150m euro. Kaynak Serdar HAVACI
Çok yanlış bir bakış açısıAttigi 2 gol sayesinde şuan Psv macini dusunuyorsun.O maclarda o 2 golu atmasaydi.3veya4.olurduk.Simdi kacirdigi penaltiyi soyleyeceksin ama o gol olsaydi bile gene sampiyon olamiyorduk.+1 gol daha lazimdi. Genclerbirligine attigi sayilmayan bi golu var.Ve net goldu.ADemekki azda olsa biseyler verebilmis bu cocuk.Bu arada Rize macinda sakatlabmasaydi o macta donmezdi.O sezonda zora girebilirdi...Performansi dusuk kaldigi ama aDamin 2 kere ayagi kirildi.Ben Emre Akbabaya guveniyorum bu sene iş yapacak.
Caner E. mi?Geçer üzülme neler geçmedi ki
Aras kargo renkdas Caneri ister misin