Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Kardeş ne bu hiddet ben ne yazmışım bi daha sakince okuo oyun zekası aynı olsun dediğin adamın bozduğu ofsayt yüzünden gol yemiştik febeden.Cesar prates bence tam bir zeka özürlüydü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş ne bu hiddet ben ne yazmışım bi daha sakince okuo oyun zekası aynı olsun dediğin adamın bozduğu ofsayt yüzünden gol yemiştik febeden.Cesar prates bence tam bir zeka özürlüydü
boyu kısaEvet gözlemlerime göre messi şu an serbest kaldı. Rotasyon için değerlendirebiliriz.
yabancı sınırı 0+10 olurEvet gözlemlerime göre messi şu an serbest kaldı. Rotasyon için değerlendirebiliriz.
sonradan farkettim o yedirdiği gol yüzünden gene aklıma geldi kusura bakma renktaş hakkını helal etKardeş ne bu hiddet ben ne yazmışım bi daha sakince oku
Ama 1 tane getirecek kadar da malızdır.30 yaşında 2 tane bek alacak kadar mal olduğumuza inanmak istemiyorum.
Mevkisiz adam bizde iş yapmazEvet gözlemlerime göre messi şu an serbest kaldı. Rotasyon için değerlendirebiliriz.
Onun da saçı yok usta zatenBenim saçım adamın sakalından az renktaş. Bırakamam
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsunda baya iş yapabilir. Samsun'un öyle bir golcüye ihtiyacı vardı zaten. Lige çıkarlarsa da görürsün 3-4mluk topcu olur o. Adanın o kötü kadrosunda bile korkunç iş yaptı. Bitiriş,pozisyon hazırlama falan gayet iyiydi izlediğim maçlarda.Verirler de Pa Dibba var oraya bir yerli alternatif daha alınıp kaliteli bir golcü gelecek. Ozegovic de 1.ligde şampiyonluğun favorilerinden birine gidecek sanırım yav. Samsun olabilir
Reis, bütün takımı gençlerden kuramayız. Keramettin abinin deyimiyle ''inceci'' adamlar da lazım. Ama sayısal olarak bokunu çıkartmadan ve insani maliyetlerle yapmak lazım bunu.Ama 1 tane getirecek kadar da malızdır.
Ben varim kardes ben varimBu senenin forum duyumcusu belli oldu mu? Yoksa geçen senenin kolpacilariyla devam mi ediyoruz