Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.620
- 110.665
- 4.878
ounas takımda kalıyormuş ek olarak ruide ısrarcıymışız
ellerim kırılsaydı da linke tıklamasaydım moralim 0 0 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dizorzio diyorsa ciddi bişeyler var demektirounas takımda kalıyormuş ek olarak ruide ısrarcıymışız
Ekli dosyayı görüntüle 128643
ellerim kırılsaydı da linke tıklamasaydım moralim 0 0 0
Sergencim bu avatarin ve yeni isminle hiç alışamadım sana. Yok mu alt yapıda parlatilmamis pırlanta yetenekler sen bilirsin.Ben varim kardes ben varim
herif top tier duyumcu değil mi vardır tabi.Bu dizorzio diyorsa ciddi bişeyler var demektir
Klas bir harekete benziyorHarun muslu viskici çıktı
Gizli bir nöbette sayfalar ışık hızıyla akiyor gibi hissediyorum bendeBen GSC'yi keşfettiğimden beri bu kadar yavaş akan bir nöbete denk gelmemiştim.
Sagbek icin yusuf erdem gümüş,murat senel ve berkan keskin var.solbek icin de suleyman lustan daha iyi oldugunu dusundugum anil batin aydin varSergencim bu avatarin ve yeni isminle hiç alışamadım sana. Yok mu alt yapıda parlatilmamis pırlanta yetenekler sen bilirsin.
Viskisi bitmiştirRodop söylemedi 10 noyu kaçtı
Yine jurassic park deseneSagbek icin yusuf erdem gümüş,murat senel ve berkan keskin var.solbek icin de suleyman lustan daha iyi oldugunu dusundugum anil batin aydin var
2 gundur florya'da salonda calisiyorBu arada Marcao ne zaman dönmeyi planlıyor? Milli takıma giden Kerem bile döndü. Hadi transferleri geçtim bari Marcao dönsün idmana
Bir Galatasarayliynin gulmesi degil uzulmesi ve kizmasi lazim bu durumaKatar katar deyip senelik 5 milyon tl ile tt anlaşması yaparsa acayip gulerim.
Bir Galatasarayliynin gulmesi degil uzulmesi ve kizmasi lazim bu duruma