Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
981752d4ce748fcce87007d0475c8f3c1347694.jpg

kaleye yerli aldık mı tamamdır

1625145926983.webp

Çok parası olana belki beğenmeyeceği bir araba hediye etmek çok saçma

Onun yerine bana bi fabia hediye etseler daha makul olurdu
Yalnız Skoda arabalarının model fark etmeksizin hastasıyımdır.

Kullanmayanlar pek bilmez. Çok çok ince detaylar vardır arabada bu da beni markaya karşı çok fena tav ediyor.

Fiyat-performans-detay üçgeninde çok mantıklı insanların tercih edeceği araç markası Skoda'dır. Konu tartışmaya kapalıdır. :emrah:

Yalnız Skoda arabalarının model fark etmeksizin hastasıyımdır.

Kullanmayanlar pek bilmez. Çok çok ince detaylar vardır arabada bu da beni markaya karşı en çok fena tav ediyor.

Fiyat-performans-detay üçgeninde çok mantıklı insanların tercih edeceği araç markası Skoda'dır. Konu tartışmaya kapalıdır. :emrah:

Sürmedim ama bindim. superb cıncık gibi enfes bir araç

Şahsi düşüncem ülkedeki tüm büyük kulüpleri sattırcaklar bence. Tüm kulüpler berbat ötesi falan diyorlar sürekli. Ufak ufak alt yapısını hazırlıyorlar hatta bu sene fenerin bile çıktı adı yabancı siyahi bi adam alacaktı galiba falan

1)sag bek (Hysaj, Mert)
2)Yerli yedek sag bek
3)sol bek (Alioski, pva vs)
4)stoper (Kaan, Mert, Bazoer, Kim vs)
5)dos (dieng)
6)gedson
7)paulinho
8)sag kanat (yarmo, ounas)
9)BAY
10)Çilek (akbaba)

Yeterli olur.

APO gitti diye sevindik yeni başkan daha vizyonsuz çıktı galiba :red:

Okan-Giresun hemşeri modeli transfer, bugün taaaa Siirt Baykan'da kurban kesmek falan.

İlginç işler oluyor. Çok çok erken daha eleştirmek için ama pekte vizyonlu başlayamadılar gibi...

Gedson'a bizim topcumuz gozuyle bakıyorum onu geç. Florentino olmuyor. Tunuslu da en az 30 yaşında vardır. Zaten 1-2tanenin adını duyduk o kadar yazmıştım sende onları saymışssın
Tunuslu niye 30 yaşında yav

Bu kurbandan sonra Burak Elmas'tan patlama bekliyorum.

Kurdun dişine kan değdi artık. Gönder başkan transferleri kuruduk valla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt