Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.
Burak hakkında yanıldığını ve kandırıldığını kabul et renkdaş.

Nazimcanla ali polatbengiserp hesaplarini gizlemis.digerleirne bakiyorum

Arkadaşlar acele etmeyin, troller hariç herkesin sabırla beklediğini biliyorum, büyük söz söylemiş olabilirler ama yine de yangın için erken, şu an tek derdimiz destek olmak olmalı,adamlar şampiyon oldu şampiyon olan hocalarıyla 35 gün imza atamadilar diğeri hoca bulamıyor bu işler öyle kolay değil biraz daha sabır haaaa baktık olmuyor ondan sonra yangın ☺️
Yangın iyidir heis,iyidir ama iş işten geçmeden iyidir,organizasyonlardan elenip ligede kötü başladınmı yapılan yangının gelen transferin çokta bi esprisi yok

Nasıl forvet yangını yapıldı gidip 10-15m da olsa,miktarlar fazlada olsa ,isimler yanlışta olsa cagne ve mitroyu getirdiler apar topar,os diye kıvranırken çıkan yangın sonucunda miktarda oyuncuda yanlış olsa nasıl eteboyu getirmek zorunda kaldılar bu durum transferde böyle ilerliyor,sözler tutulmayıp sıkışınca kesin böyle ilerliyo

Mesela fbliler bekledi tdyi adamlar alamadı kimseyi naptılar hemen yangın,koç tutuştu yangın sebebiyle haliyle ve daha fazla acele ediyo 3 hafta sonra anlaşacağı biriyle 3 günde anlaşıyo yoksa yangın olmasa kimse ne transfer için acele eder nede elini çabuk tutar

Elmaa 1 hafta sonra transfer şov yapsın,sponsoru açıklasın unutulur bu gecikmeler zaten

Onyekuru 24 yasinda genc hizli calim atabiliyor, penalti almak hobisi. Bu adami almamak geri zekalilik...Alt ligden gelen BAY mi ilk 11 oynayacak?😂😂 Fatih hoca iki senedir onyekuru onyekuru diyip duruyordu. Satin alma opsiyonu koydurttular simdide almiyor... simdi gider 30 yaslarinda bi kanat getirir... neymis partye gitmisde falan filan. Yaw belhanda taraftara sövdü saydi yollamadin..

Biz transfer beklerken baskanin turbeye gitmesi komik oldu

Ayriyeten sufiymis baskan onu anladik

Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.
para bulamadılar galiba ondan gecikiyor. değişen bir şey olsaydı çıkıp açıklarlardı heralde.

Ulan onyekuruyu bari alın şaka gibi yaa. Kimle korkutacan Allahını seversen psv yi

Onyekuru 24 yasinda genc hizli calim atabiliyor, penalti almak hobisi. Bu adami almamak geri zekalilik...Alt ligden gelen BAY mi ilk 11 oynayacak?😂😂 Fatih hoca iki senedir onyekuru onyekuru diyip duruyordu. Satin alma opsiyonu koydurttular simdide almiyor... simdi gider 30 yaslarinda bi kanat getirir... neymis partye gitmisde falan filan. Yaw belhanda taraftara sövdü saydi yollamadin..

24 yasinda genc degil artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt