Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Para yok para ne ile alacaksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak hakkında yanıldığını ve kandırıldığını kabul et renkdaş.Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.
Ben var miyim 100 kere yazdim cevap yok.Arkut BeyEkli dosyayı görüntüle 128767şu show ignored content yazisina basınca ne sacmaladiysaniz görebiliyorum.nobette ne kadar olumsuz konusan varsa hepsi engelli listemde
Yangın iyidir heis,iyidir ama iş işten geçmeden iyidir,organizasyonlardan elenip ligede kötü başladınmı yapılan yangının gelen transferin çokta bi esprisi yokArkadaşlar acele etmeyin, troller hariç herkesin sabırla beklediğini biliyorum, büyük söz söylemiş olabilirler ama yine de yangın için erken, şu an tek derdimiz destek olmak olmalı,adamlar şampiyon oldu şampiyon olan hocalarıyla 35 gün imza atamadilar diğeri hoca bulamıyor bu işler öyle kolay değil biraz daha sabır haaaa baktık olmuyor ondan sonra yangın![]()
Gs temsili
Bu da benden olsun.eger falcao kalırsa 2019da feghoulinin yaptıklarini yapacaksevindirecek
Kisa vadede evet uzun vadede goreceğiz bakalim.Burak hakkında yanıldığını ve kandırıldığını kabul et renkdaş.
para bulamadılar galiba ondan gecikiyor. değişen bir şey olsaydı çıkıp açıklarlardı heralde.Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.
Uzun vadede pamuk tikayacak gibi bir goruntu ciziyor renkdas.Kisa vadede evet uzun vadede goreceğiz bakalim.
Onyekuru 24 yasinda genc hizli calim atabiliyor, penalti almak hobisi. Bu adami almamak geri zekalilik...Alt ligden gelen BAY mi ilk 11 oynayacak?Fatih hoca iki senedir onyekuru onyekuru diyip duruyordu. Satin alma opsiyonu koydurttular simdide almiyor... simdi gider 30 yaslarinda bi kanat getirir... neymis partye gitmisde falan filan. Yaw belhanda taraftara sövdü saydi yollamadin..
30 yasindaki istedigi kanat daha genc tabi24 yasinda genc degil artik.
sözlükte birisi başkan veysel karaninin torunuymuş yazmışBiz transfer beklerken baskanin turbeye gitmesi komik oldu
Ayriyeten sufiymis baskan onu anladik