Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da, kişisel bir ifadem: sosyal medyayı dinliyoruz ama Galatasaray’ı sosyal medyaya göre yönetmiyoruz. Heyecan maçta iyidir ama yönetim sükunet gerektirir.

Remzi Sanver cok dogru bir tespit ve aciklamada Bulunmus

Sosyal medya da 100 takipcisi var diye herhangi birini attigi iftira ve yalanlarla dolu twitlere inanip yangin yapmanin bir manasi yok

Sabirli bir sekilde beklemek gerekiyor adamlar zaten bir takim sözleri verdiler bunlar gerceklesmezse tabiki elestirecegiz Ama suan dogru zaman degil

Yav bırakın böyle şeyleri ne zaman böyle bir haber çıksa iki gün sonra Fener'e imza atıyor oyuncu.😂

Muslera,marcao,kerem,mohamed

Bu 4 oyuncu harici koca bir çöplük olmuş durumda kadro

Bakın da kusun

Sagol kanka, bugun kusmam gerekiyordu, nasil yapacagim diye dusunuyordum, iyi oldu :)

Dün doğru demişlerdi, bugün olabilir’e mi dönmüş? Bence olay seçim dönemi Elmas’ın Işıtan Gün ve Ogan’a yetki vermesinden kaynaklanıyor. Bu da belli ki bir kesimin hoşuna gitmemiş. Işıtan Gün’ün yetki dışı bir şey yaptığını düşünmüyorum.
Terim erken başladı ışitan günü bitirmeye. Gala sevgisi terimin has adamı, ondan habersiz birsey yazmaz. Işitan günü ilk degersizlestiren gala sevgisi adlı hesap oldu. Şükrü hanedarin elinden alınınca yetkiler hoca dayanamadi herhalde. Işitan gün gibi bir değeri ki yönetimde futboldan en anlayan adam, bu kadar erken harcamamak lazım. Terim egosu devam ediyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk gsnin muazzam taraftarlari bol kapli gunler ve esenlikler dilerim

Onyekuru ücret açısından ideal ama gerçekten çok abartılıyor. Ya merak ediyorum başka kulüplerle (şu ana kadar bi beşiktaş duydum) neden hiç adı anılmıyor? Üstelik avrupa kulüpleri için para bile değil diyeceğimiz meblağlar bunlar

Onyekuru ücret açısından ideal ama gerçekten çok abartılıyor. Ya merak ediyorum başka kulüplerle (şu ana kadar bi beşiktaş duydum) neden hiç adı anılmıyor? Üstelik avrupa kulüpleri için para bile değil diyeceğimiz meblağlar bunlar
Hocam şöyle bak olaya bu ligte Ndao 20 gole katkıda bulundu 4 milyona transfer olma durumu vardı en son başka kulube.

Şartlar piyasa böyleyken tam adapte Onyekuru çok gol attırır Muhammede ki muadilini de 6-7 milyona bulursun anca

Hocam şöyle bak olaya bu ligte Ndao 20 gole katkıda bulunda 4 milyona transfer olma durumu vardı en son başka kulube.

Şartlar piyasa böyleyken tam adapte Onyekuru çok gol attırır Muhammede ki muadilini de 6-7 milyona bulursun anca
Attıramadı ama. Onyekuru hiç asisti düşünen biri olmadı ki zaten. İstatistikleri ortada. Biz Gary-Gomis ikilisinin sinerjisini Onyekuru-X forvetle yakalayamayız.

Hocam şöyle bak olaya bu ligte Ndao 20 gole katkıda bulundu 4 milyona transfer olma durumu vardı en son başka kulube.

Onyekuru'yu izledin mi daha önce? Adam gol atınca mükemmel atamayınca çöp. Olayı bu. Asist falan yapmaz bu adam. Garry asistçiydi daha çok Onye de golcü işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt