Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim yine Falcao ve Feghouli'den medet ummaya calisirsa bu sezon da bosa gider PSV'ye de elenebiliriz.

Bunu kastetmeye çalışıyorum bu Onyekuru sadece ve sadece Galatasaray'da mı iş yapar? Hem çok ucuz hem de size göre bulunmaz hint kumaşı alınmazsa mahvolacağımız bir oyuncu ama ne hikmetse 1 tane kulübün haberi çıkmıyor. Herkeste zibilyon tane kanat var heralde
Yahu böyle saçma argüman mı olur ? Kimse istemiyor diye bizde tutmuş adamı niye almayalım ? Tuttu işte adam , geçen sezon yaşadığı şansızlıklara rağmen de faydalı top oynadı. Burada övmelere doyulmayan Kerem bilmemkaçıncı ligde oynarken Belçika'da 20 küsür gol atmışlığı var , buradaki ilk sezonu da ortada. Bizim şartlarımızda bir kulüp için bulunmaz hint kumaşı da diyebiliriz evet. Bulsana 3-4 kağıda golcü kanat ?

Yahu böyle saçma argüman mı olur ? Kimse istemiyor diye bizde tutmuş adamı niye almayalım ? Tuttu işte adam , geçen sezon yaşadığı şansızlıklara rağmen de faydalı top oynadı. Burada övmelere doyulmayan Kerem bilmemkaçıncı ligde oynarken Belçika'da 20 küsür gol atmışlığı var , buradaki ilk sezonu da ortada. Bizim şartlarımızda bir kulüp için bulunmaz hint kumaşı da diyebiliriz evet. Bulsana 3-4 kağıda golcü kanat ?
Abi diyorum ki bu adam çözüldü. Forvetle anlaşamıyor. Bu adamı tutucaz diye Mohamed'i harcama noktasına gelicez emin ol. En üzüldüğüm nokta 3-5 futbolcu çemberinde dolanıyor olmamız. Belçikada 4-5 sene önce attığı 20 golü baz alacaksak işimiz yaş gerçekten yaş.

Haluk Yürekli 2-3 gündür hafta sonu Galatasaray'da KAP bildirimleri patlayacak dedi, çekirdeğimi aldım bekliyorum.

Bir zahmet Onyekuru,Gedson, bide iyi frikik ve korner kullanan biri alınsın.

Onyekuru bizim istediğimiz şartlara göre alınabiliyorsa kesinlikle kadroya katılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt