Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asker 10 cok yakinda

Screenshot_2021-07-03-09-44-36-136_com.twitter.android.webp

Henryi abartmayin , tek iyi yani hizli olup defans arkasina yapti kosular onun disinda cok iyi bir kanat oyuncusu degil.

Birkere dar alanda adam gecme özlligi neredeyse sifir. Genis alanda rakipi yakaliyacakta hizi ile gececek, assist özelligi de neredeyse yok denilir kadar az, cünkü ne adam akili ceza sahasina isabetli pas nede orta kesebiliyor. Bitiriciligi de öyle aman aman degil, onun icinde pek de isteyeni yok. Iki kere avrupada sansini denedi ikisinde basarisiz oldu.

Henry türkiyede basarili sayiyorsak o vakit henry gibi hizli olup dar alan futbolcu olup birde assist yapan bir oyuncu gelse heralde ligin tozunu atar.

Evet 3 Milyon büyük bir rakam degil ama bize nokta

Antrenmana niye baslamadi Kaan?

Teklif yapıldı demiş adamlar, transfer bitti dememiş ki.

Rüyamda Fatih hocayı gördüm.

Almanya'da bir AVM'de gezerken kendisine rastladım. Gittim yanına hal hatırını sordum ve resim çekilebilirmiyiz diye ricada bulundum. Elbette dedi ve benimle resim çekildi.

Resmi anneme çektirdim. Hocayla vedalaştıktan sonra telefona bi baktım resim sallantılı cıkmış hiç birşey gözükmüyor doğru dürüst. O arada hoca uzaklaşmış oradan, AVM nin altını üstüne getirdim ama hocayı bulamadım bir daha.

Almanya'da bir AVM'de gezerken kendisine rastladım. Gittim yanına hal hatırını sordum ve resim çekilebilirmiyiz diye ricada bulundum. Elbette dedi ve benimle resim çekildi.

Resmi anneme çektirdim. Hocayla vedalaştıktan sonra telefona bi baktım resim sallantılı cıkmış hiç birşey gözükmüyor doğru dürüst. O arada hoca uzaklaşmış oradan, AVM nin altını üstüne getirdim ama hocayı bulamadım bir daha.
AVMnin bodrumuna baktin mi?

Kadromuz her sene geri gidiyor. Aytaclara alpaslanlara mecbur kalacak. Şu takıma kiralık 1 tane bile adam almayın artık.

Rip ft

İsmi gecenlerin hicbirinde duran top ozelligi olmamasi beni boguyor
Gecen sene 1 duran topcu olsa sampiyonduk ama hala anlamamis hoca sanirim
Bütün transferleri birak gecen seneki kadroyu getir üstüne adam akilli duran topcu koy yine sampiyon olursun

Onyekuru terimin kabız futbolunda kilidi açan gol pozisyonu yaratan tek oyuncuydu birde kerem tabi ona fazla şans vermeyince şampiyonluk gitti, birde onyekuru yu istemiyormuymuş bay terim heralde kendisi yenilikçi ve ego kasmayan taktiker oldu eğer bjk ye giderse piyasası artar genç ve maaş yükü de az olur bizde bön bön bakarız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem ve gelirse barış alpere güvenip onyekuru almamak büyük hata olur. Kerem burada acayip ovulurken de yazmıştım, hala bizim için ilk 11 oyuncusu değil. Olur mu ? Olabilir ama kereme güvenip yola çıkmam. Barış Alper zaten kapali kutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt