- 1 Mayıs 2018
- 58.641
- 49.422
- 3.873
kaan ayhan için de aynı şeyi paylaşmışlardı patladılar
yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ayhan için de aynı şeyi paylaşmışlardı patladılar
Onları da alamayız bence, Babel ve Ardayı oynatırız.Henry yerine Halil yada Ndaou aliriz.
Henryi abartmayin , tek iyi yani hizli olup defans arkasina yapti kosular onun disinda cok iyi bir kanat oyuncusu degil.
Birkere dar alanda adam gecme özlligi neredeyse sifir. Genis alanda rakipi yakaliyacakta hizi ile gececek, assist özelligi de neredeyse yok denilir kadar az, cünkü ne adam akili ceza sahasina isabetli pas nede orta kesebiliyor. Bitiriciligi de öyle aman aman degil, onun icinde pek de isteyeni yok. Iki kere avrupada sansini denedi ikisinde basarisiz oldu.
Henry türkiyede basarili sayiyorsak o vakit henry gibi hizli olup dar alan futbolcu olup birde assist yapan bir oyuncu gelse heralde ligin tozunu atar.
Evet 3 Milyon büyük bir rakam degil ama bize nokta
Antrenmana niye baslamadi Kaan?
Saat koymuslarTeklif yapıldı demiş adamlar, transfer bitti dememiş ki.
AVMnin bodrumuna baktin mi?Rüyamda Fatih hocayı gördüm.
Almanya'da bir AVM'de gezerken kendisine rastladım. Gittim yanına hal hatırını sordum ve resim çekilebilirmiyiz diye ricada bulundum. Elbette dedi ve benimle resim çekildi.
Resmi anneme çektirdim. Hocayla vedalaştıktan sonra telefona bi baktım resim sallantılı cıkmış hiç birşey gözükmüyor doğru dürüst. O arada hoca uzaklaşmış oradan, AVM nin altını üstüne getirdim ama hocayı bulamadım bir daha.
müspet bir ivme yakaladık galiba
Rüyamda Fatih hocayı gördüm.
Almanya'da bir AVM'de gezerken kendisine rastladım. Gittim yanına hal hatırını sordum ve resim çekilebilirmiyiz diye ricada bulundum. Elbette dedi ve benimle resim çekildi.
Resmi anneme çektirdim. Hocayla vedalaştıktan sonra telefona bi baktım resim sallantılı cıkmış hiç birşey gözükmüyor doğru dürüst. O arada hoca uzaklaşmış oradan, AVM nin altını üstüne getirdim ama hocayı bulamadım bir daha.
kim bu eti cin