Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize acil olarak oyun kurucu sag kanat sart.

Yarmolenko, Berghuis, Ghezzal, Ounas, tipi kanat.
Bize asist yapacak, Çizgide oynamayı bilen ve rastgele orta yerine nokta atışı yapacak biri lazım. Yolla fegi falcaoyu babeli, adam gibi para harca. Yoksa ocağa kadar Mohamed'in performansı tartışılır buada

rüyamda emre akbaba 10 numarayı giyiyordu, hava da sıcak kan ter içinde uyandım..

hayırlı sabahlar herkese. bugün de kap gelmez.

Onyekuru giderse Halil ve Ömer solda izleriz 23 yaşındaki Onyekuru'yu 3 milyona beğenmemek çok ilginç geldi

Onyekuru giderse Halil ve Ömer solda izleriz 23 yaşındaki Onyekuru'yu 3 milyona beğenmemek çok ilginç geldi
Bruma geldi solda oynadı gitti ardından Gary geldi solda oynadı gitti sonra Onyekuru geldi solda oynadı o giderse niye Halil veya Ömer oynuyo solda? Bu kadar mı zor bizim için sola adam almak? Bu kadar unique bu Onyekuru anlamadım

Henryi abartmayin , tek iyi yani hizli olup defans arkasina yapti kosular onun disinda cok iyi bir kanat oyuncusu degil.

Birkere dar alanda adam gecme özlligi neredeyse sifir. Genis alanda rakipi yakaliyacakta hizi ile gececek, assist özelligi de neredeyse yok denilir kadar az, cünkü ne adam akili ceza sahasina isabetli pas nede orta kesebiliyor. Bitiriciligi de öyle aman aman degil, onun icinde pek de isteyeni yok. Iki kere avrupada sansini denedi ikisinde basarisiz oldu.

Henry türkiyede basarili sayiyorsak o vakit henry gibi hizli olup dar alan futbolcu olup birde assist yapan bir oyuncu gelse heralde ligin tozunu atar.

Evet 3 Milyon büyük bir rakam degil ama bize nokta atisi transfer gerek bu Henry icin gecerligi degil.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 milyona bruma bulursan oynar tabi
Bunu kastetmeye çalışıyorum bu Onyekuru sadece ve sadece Galatasaray'da mı iş yapar? Hem çok ucuz hem de size göre bulunmaz hint kumaşı alınmazsa mahvolacağımız bir oyuncu ama ne hikmetse 1 tane kulübün haberi çıkmıyor. Herkeste zibilyon tane kanat var heralde

Bunu kastetmeye çalışıyorum bu Onyekuru sadece ve sadece Galatasaray'da mı iş yapar? Hem çok ucuz hem de size göre bulunmaz hint kumaşı alınmazsa mahvolacağımız bir oyuncu ama ne hikmetse 1 tane kulübün haberi çıkmıyor. Herkeste zibilyon tane kanat var heralde
hocam mahvolacağımızı düşünmüyorum ama her bölgeye ciddi rakam harcanacağına inanmıyorum.Onyekuru bundan 2-3 yıl önce 20 yaşında 13 milyona transfer olmuş son 1-2 yıldır da opsiyonu 10 milyon olan oyuncuydu hazır rakam düşmüşken 3 milyona almak ciddi kazançtır bu ligte de halil ndao gibi adamların iş yaptığı yerde çok rahat iş yapar.

3 milyon civarı rakam onyekuru için bedava rakamdır.

Bi Alanya maçlarını falan izleyin. Tek olayı deli danalar gibi koşmak olan Onyekuru, onu bile beceremedi o maçlarda. Sebebi ne? Onyekuru'yu cidden adam akıllı marke ettiğin de koca bir hiç ve neredeyse tüm takımlar rahatlıkla tutabiliyor onu, tehdit değil artık bu ligde. Mevcut becerisinin üstüne hiç koyamadı ilk günden beri, bi gelişeyim, daha komple bir oyuncu olayım çabasına falan da girmedi, sürekli geriledi. 6 ay kiraliyoruz 1-2 maç oynuyor, sonra adam ortalıkta yok.

hocam mahvolacağımızı düşünmüyorum ama her bölgeye ciddi rakam harcanacağına inanmıyorum.Onyekuru bundan 2-3 yıl önce 20 yaşında 13 milyona transfer olmuş son 1-2 yıldır da opsiyonu 10 milyon olan oyuncuydu hazır rakam düşmüşken 3 milyona almak ciddi kazançtır bu ligte de halil ndao gibi adamların iş yaptığı yerde çok rahat iş yapar.

3 milyon civarı rakam onyekuru için bedava rakamdır.
Ya yapamıyor diyorum işte. Ligdeki takımlar çözdü bu adamı. Forvetlerle uyumu da iyi değil. Hiç düşündün mü bu adamı Monaco 2024'e kadar aldı ama neden şu an takımda düşünmüyorlar?
Adamı forvete koyarsan dribling özelliğini kaybediyor kanada koyarsan da sadece koşuyor ki kapanan takımlarda da işe yaramıyor çoğunlukla.
Opsiyonu da 10 milyon falan değil artık. 2 tane kulüp talip olsun ya şu adama çok mu şey istiyorum Premier lig, Ligue 1 görmüş adam hiç mi talibi olmaz. Onlar mı kör biz mi başka bişey görüyoruz

Orta açabilen ne bileyim şut çekebilen oyuncu lazım bize. Mohamed'de gol atar böylelikle gider satarız. Ghezzal mesela yürüye yürüye ligde ki tüm takımların içinde gezdirdi adam tek dokunuşta. Onyekuru'nun alınmaması için bahsettiğim gibi takıma faydası olacak, istikrarlı bir oyuncu alınması gerekiyor. Öyle bir oyuncu almayacaksak, alamayacaklarsa senaryo değişir tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt