Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Ömer, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir yüzünden sayın hocamızdan da nefret eder duruma geldim. Yolla bu sülalesine rahmet okudukları mı.

akbaba ile sözleşme uzatılması doğru

yerli yedek ihtiyacı var

ama ücretinin 3-4 milyon civarında olması şartıyla

Saçma sapan isimler dolaşıyor, MC yönetimi en azından Coulibaly, Moder, vs gibi isimlerle uğraştı. Şimdi ise Portekizli Ömer Bayram, Danimarkanın 3. sağ beki gibi 30 yaşında çöpler gündemde.. Burak başkandan hiç beklemiyordum açıkcası

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

İnşallah böyle bir durum olmaz, Kerem ve Onyekuru dribling becerisi olmayan özellikle topsuz koşular ile fark yaratabilen oyuncular yani daha çok birbirlerinin alternatifi olabilirler

Kanat oyuncularımız bu ikisi olursa orta sahamızın çok çok güçlü olması lazım. Burda da şöyle bir sıkıntı var Luyindama kalacak mı gidecek mi bilmiyoruz gitse bile yerine alınacak alternatiflerin yabancı olduğunu söyledi galatasevgisi sonra Yedlin ve Omar 'ın yerine sağ bek alınacak olsa bile yabancı olacak ee sol bek de yabancı + Muslera +Gedson + Mohamed desek 7 yabancı oldu bile haydi 8. Onyekuru desek orta sahadaki iki oyuncunun yerli olması şart ki bunların da Emre Kılınç ve Taylan olacağını düşünürsek öyle muazzam bir orta saha olmayacak

Bence Onyekuru transferi yabancı sınırlaması ile tamamen gereksiz hale geldi. Tutup Alpaslan Öztürk 'le Ömer Bayram 'la filan sahaya çıkmayacaksak 3 yerli oyuncumuz Emre Kılınç & Taylan ve Kerem olacak bence buna göre transferler yapılması gerekiyor. Mesela ilk planda Berghuis & Januzaj gibi sağ kanat oyuncularının adı geçiyordu Kerem 'i sol kanat olarak kabul edip sağ kanat için bu profilde bir oyuncu bakmak gerekiyor

Ya da artık stoper sağ bek sol bek birisini yerli oyuncu bulmamız gerekiyor

Ömer, emre Taşdemir, akbaba, arda hocamız güzel kadro kuruyor gene ışıtan gün de etkisiz hale getirdi şimdiden başladı terim ve yönetim arasındaki çekişmeler ben kış aylarında başlar sanıyordum şimdiden ufak bir çekişme oldu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru mudur , değil midir hiçbir zaman bilemeyeceğiz muhtemelen ama ben de ayni düşünüyorum.

Kaossuz tartışmasız geçireceğimiz günler çok mu uzak acaba ?

Çok mu fazla şey istiyoruz yav

Yok kardeşim senin içinde var zaten o duygu biriktirme dök içini. Aynen yolla emre taşdemiri,ömeri, yakında emre kılınç falan diyeceksiniz belki de demişsinizdir bile. Yolla babam hepsini fm de bile başarısız olanlar gelmiş burada teknik direktörlük taslıyor ya ona gülüyorum. Yabancı sınırı da 14+14 zaten

Saçma sapan isimler dolaşıyor, MC yönetimi en azından Coulibaly, Moder, vs gibi isimlerle uğraştı. Şimdi ise Portekizli Ömer Bayram, Danimarkanın 3. sağ beki gibi 30 yaşında çöpler gündemde.. Burak başkandan hiç beklemiyordum açıkcası

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
İnşallah bu Işıtan Gün ve menajer Ogan Tarhan ortaklığı iddiaları yalandır, hani 10 gün önce seçilmiş bir yönetim koşa koşa menajer hesaplaşmalarına kendi menajerininin oyuncularına koşuyorsa ortada çok büyük bir sorun vardır

Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak zaten sürekli Davilla denilen adamın oyuncularıyla görüşüyor diye eleştirilmiyor muydu ? şimdi o kadar vizyon dedik profesyonel yöneticiler dedik koşa koşa kendi menajerlerine gidiyorlarsa benim tüm güvenim kırılır

Hani transferler şu ana kadar yetişmemesini bir şekilde kabullenebiliyorum önceki yönetimin borçları ödemediği, Tudor 'un tazminatı veya borçsuzluk kağıdı meseleleri filan konuşuluyor imkansızlıklar diyebiliriz ama ilk transfer gündemi kendi menajerlerinin oyuncularını takıma doldurmak olursa büyük sıkıntı var

İnşallah böyle bir durum olmaz, Kerem ve Onyekuru dribling becerisi olmayan özellikle topsuz koşular ile fark yaratabilen oyuncular yani daha çok birbirlerinin alternatifi olabilirler

Kanat oyuncularımız bu ikisi olursa orta sahamızın çok çok güçlü olması lazım. Burda da şöyle bir sıkıntı var Luyindama kalacak mı gidecek mi bilmiyoruz gitse bile yerine alınacak alternatiflerin yabancı olduğunu söyledi galatasevgisi sonra Yedlin ve Omar 'ın yerine sağ bek alınacak olsa bile yabancı olacak ee sol bek de yabancı + Muslera +Gedson + Mohamed desek 7 yabancı oldu bile haydi 8. Onyekuru desek orta sahadaki iki oyuncunun yerli olması şart ki bunların da Emre Kılınç ve Taylan olacağını düşünürsek öyle muazzam bir orta saha olmayacak

Bence Onyekuru transferi yabancı sınırlaması ile tamamen gereksiz hale geldi. Tutup Alpaslan Öztürk 'le Ömer Bayram 'la filan sahaya çıkmayacaksak 3 yerli oyuncumuz Emre Kılınç & Taylan ve Kerem olacak bence buna göre transferler yapılması gerekiyor. Mesela ilk planda Berghuis & Januzaj gibi sağ kanat oyuncularının adı geçiyordu Kerem 'i sol kanat olarak kabul edip sağ kanat için bu profilde bir oyuncu bakmak gerekiyor

Ya da artık stoper sağ bek sol bek birisini yerli oyuncu bulmamız gerekiyor
Hocam dediklerinize katılmakla birlikte yabancı kuralının 8+0 değil değil 8+6 olduğunu hatırlatmak isterim. Onyekuru öyle yedek kalınca ağlayacak fazla maaş alacak bir oyuncu da değil. Hocanın neyi planladığını bilmiyorum. Ama onyekuru'yu bu fiyatlarda da kaçırmama fikrindeyim.

Tribünde de otursa bile onyekuruyu isterim. Avrupa değil ama bu ligin bugu olduğu artık açıkça görülüyor. Tribünle birlikte performansı daha da artacaktır.

Şu Ömer, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir yüzünden sayın hocamızdan da nefret eder duruma geldim. Yolla bu sülalesine rahmet okudukları mı.
Hayır bizim oyuncuların neden sözleşmesi bitiyor onu anlamıyorum her sözleşmesi bitenle sözleşme uzatmaya çalışıyoruz. Arda'si Taşdemir'i Ömer'i Akbaba'sı oldu olacak Şener 'i de elden kaçırmasaydık keşke şöyle 3 senelik 8-9 mil. lira maaş alacağı bir sözleşme verirdik nasıl güzel biraz daha Galatasaray 'ın parasını yemeye devam ederdi

Şöyle Donk 'la Linnes 'le filan da ömür boyu sözleşme uzatalım futbolu bırakana kadar devam etsinler bizimle. Daha sezon başlamadan keşke Fatih Terim 'le devam etmeseydik diyoruz bu duruma geldik artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt