Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Kendine gelHocam ile sulhumu,Akbaba'nın sözleşmesinin 10 yıl uzatılması dahi bozamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine gelHocam ile sulhumu,Akbaba'nın sözleşmesinin 10 yıl uzatılması dahi bozamaz.
Kendimdeyim Mr.SakalKendine gel
Bu son olaylardan sonra Beklentim okadar düştüki bunlara bile razı durumdayım şuanŞu Ömer, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir yüzünden sayın hocamızdan da nefret eder duruma geldim. Yolla bu sülalesine rahmet okudukları mı.
Oynamasınlar şampiyonluktan vazgeçtik deyip alt yapı uşaklarını oynatsınlar razıyım. Bıktım bunlarsan. Adam soyismi bile Akbaba, leşçi.Bu son olaylardan sonra Beklentim okadar düştüki bunlara bile razı durumdayım şuan
Doğru mudur , değil midir hiçbir zaman bilemeyeceğiz muhtemelen ama ben de ayni düşünüyorum.Ömer, emre Taşdemir, akbaba, arda hocamız güzel kadro kuruyor gene ışıtan gün de etkisiz hale getirdi şimdiden başladı terim ve yönetim arasındaki çekişmeler ben kış aylarında başlar sanıyordum şimdiden ufak bir çekişme oldu
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah bu Işıtan Gün ve menajer Ogan Tarhan ortaklığı iddiaları yalandır, hani 10 gün önce seçilmiş bir yönetim koşa koşa menajer hesaplaşmalarına kendi menajerininin oyuncularına koşuyorsa ortada çok büyük bir sorun vardırSaçma sapan isimler dolaşıyor, MC yönetimi en azından Coulibaly, Moder, vs gibi isimlerle uğraştı. Şimdi ise Portekizli Ömer Bayram, Danimarkanın 3. sağ beki gibi 30 yaşında çöpler gündemde.. Burak başkandan hiç beklemiyordum açıkcası
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hocam dediklerinize katılmakla birlikte yabancı kuralının 8+0 değil değil 8+6 olduğunu hatırlatmak isterim. Onyekuru öyle yedek kalınca ağlayacak fazla maaş alacak bir oyuncu da değil. Hocanın neyi planladığını bilmiyorum. Ama onyekuru'yu bu fiyatlarda da kaçırmama fikrindeyim.İnşallah böyle bir durum olmaz, Kerem ve Onyekuru dribling becerisi olmayan özellikle topsuz koşular ile fark yaratabilen oyuncular yani daha çok birbirlerinin alternatifi olabilirler
Kanat oyuncularımız bu ikisi olursa orta sahamızın çok çok güçlü olması lazım. Burda da şöyle bir sıkıntı var Luyindama kalacak mı gidecek mi bilmiyoruz gitse bile yerine alınacak alternatiflerin yabancı olduğunu söyledi galatasevgisi sonra Yedlin ve Omar 'ın yerine sağ bek alınacak olsa bile yabancı olacak ee sol bek de yabancı + Muslera +Gedson + Mohamed desek 7 yabancı oldu bile haydi 8. Onyekuru desek orta sahadaki iki oyuncunun yerli olması şart ki bunların da Emre Kılınç ve Taylan olacağını düşünürsek öyle muazzam bir orta saha olmayacak
Bence Onyekuru transferi yabancı sınırlaması ile tamamen gereksiz hale geldi. Tutup Alpaslan Öztürk 'le Ömer Bayram 'la filan sahaya çıkmayacaksak 3 yerli oyuncumuz Emre Kılınç & Taylan ve Kerem olacak bence buna göre transferler yapılması gerekiyor. Mesela ilk planda Berghuis & Januzaj gibi sağ kanat oyuncularının adı geçiyordu Kerem 'i sol kanat olarak kabul edip sağ kanat için bu profilde bir oyuncu bakmak gerekiyor
Ya da artık stoper sağ bek sol bek birisini yerli oyuncu bulmamız gerekiyor
Hayır bizim oyuncuların neden sözleşmesi bitiyor onu anlamıyorum her sözleşmesi bitenle sözleşme uzatmaya çalışıyoruz. Arda'si Taşdemir'i Ömer'i Akbaba'sı oldu olacak Şener 'i de elden kaçırmasaydık keşke şöyle 3 senelik 8-9 mil. lira maaş alacağı bir sözleşme verirdik nasıl güzel biraz daha Galatasaray 'ın parasını yemeye devam ederdiŞu Ömer, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir yüzünden sayın hocamızdan da nefret eder duruma geldim. Yolla bu sülalesine rahmet okudukları mı.