Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.235
- 18.583
- 2.268
açık mert korkusuzun yayın yönetmeni idi galiba.Arkadaşlar bu Gökmen Özdemir bizim bildiğimiz eski gazeteci olan mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açık mert korkusuzun yayın yönetmeni idi galiba.Arkadaşlar bu Gökmen Özdemir bizim bildiğimiz eski gazeteci olan mı?
bizim başkan adım adım anodolu modunda .Yöresel yemeklere kendini adamış gurme misali.Başkanım bırak oraları gel şu işlerin başına geç
transfer gelecek haberleri ile tansiyonu düşürmeye çalışıyorlar
yangını söndürmeyelim.
Yiyip icip para odemiyordur.
Bonservisleri açıklamayacağız sanırım. Tam okumadım yanlış anladıysam bunu editlerim.
Kime inanıcaz, adam neredeyse btün trasnferler hakkında doğru yazdıKolpacı
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu...Kolpacı
Bonservisleri açıklamayacağız sanırım. Tam okumadım yanlış anladıysam bunu editlerim.
Daha kötü başladı. Futbolcu maaşlarını ve bonservisi belirli limit altındaysa aciklamicaklarmisBurak ELMAS yönetimi kötü başlamıştır burası net!!!
Haklisin bizden 5 bjkden 1 milyon arti bir cöp ister.Keşke alabilsek.Cok yetenekli ve gelecegin yildizi bana göreEski 10 numaralar gibi tamamen serbest oynamadığı müddetçe verimli olamaz şimdilik. Olağanüstü fiziksel dayanıklılık dönüşümüne ihtiyacı var...
İlginç şekilde, hiç ortalıkta görünmediği maçlarda bile takımının önemli ataklarında hep bitirici noktada olup doğru tercihler yapabiliyor; oyun görüşü ve yeteneği dikkat çekici...
Makul bedelle gelecek adına düşünülebilirdi belki ama hele de Galatasaray sözkonusu olunca Dünyaları ister Berna Hanım...
yusuf renktaşım senin olumlu bir mesaj atman gönlüme su serpti
pek olumlu değildi ama olsunyusuf renktaşım senin olumlu bir mesaj atman gönlüme su serpti