Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de adam güçlü rakiplerden bahsetti diye kurduğun cümle, sanki ortalığı silip süpürecek kadro kuralabilirmişiz gibi anlaşılıyor. Yazdığın mesajı bir kez daha oku istersen...
Tamam işte belki de ortalığı silip süpürecek kadro oluşturacağız hiçbir şey belli değil. Belki çok kötü kadromuz olacak belki çok iyi. Benim demek istediğim bu yönetim belki de taş gibi kadro kuracak ve CL'ye katılacağız ama belki de kötü kadro kuracak ama yine de katılacağız. Ben önceden bizi yenecekler demek istemiyorum ama siz şimdiden olumsuz konuşuyorsunuz. Bu yanlış.

Boş yapmayın ya bi zahmet.
Madem öyle, Metin Öztürk'ün ya da Hamamcıoğlu'nun suçu neydi? Onlar bilmiyorlar mıydı ''10 günde transferleri bitireceğiz, GS tarihinin en yüksek bütçeli sponsoru da hazır'' demeyi?
Bu vaatleri sunmasaydı yüzde 99 Hamamcıoğlu kazanacaktı.

Bu eleştirileri sonuna kadar hak ettiler, lafımın da arkasındayım.
Önce sözlerini tutamadılar, sonra da bununla alakalı 1 hafta açıklama yapmayıp ortadan kayboldular. Çıkıp daha önce ''durum beklediğimizden daha kötü ama uğraşıyoruz'' minvalinde bir açıklama yapsalardı tek kelime etmezdim.
Gözümde 2-0 geriye düştüler. Dilerim bundan sonra böyle amatörlükler görmeyiz.

Ha mevcut ülke ikliminin de etkisiyle yalan söylemeyi normal karşılayan bünyelerin bunu anlamasını beklemiyorum, bunu da belirteyim.

öztürk de dedi şunları alırım 10 numara hazır fln diye . ralfçi dayı ralf ve 8 tane adam geliyor dedi. bunlar etkili olsa seçilirlerdi. eşref cenki getiririm ft onu istemezse bakarız, ft ile grüşürüm olmazsa yabancı bakarız dedi sonra çıktı bütün adaylar ft ile çalışacaklarına dair and içsin dedi. son gün columbus diye bişey çıkardı. yani tamam elmas seçilir seçilmez başlattığın sayaca uymamış olabilir ama ilk hafta bunlarla uğraşıyoruz dedi, 2. hafta da bunlar çözüldü şimdi transferler gelecek dediler. 10 günde bitiririz dediler, bitirmediklerine dair bir info yok. prensipte anlaşıp bahsedilen şeyleri çözünce açıklamayı bekliyor olabilirler. sondaki cümleyi yazabilmek için abartmışsın da abartmışsın

17798.jpg

öztürk de dedi şunları alırım 10 numara hazır fln diye . ralfçi dayı ralf ve 8 tane adam geliyor dedi. bunlar etkili olsa seçilirlerdi. eşref cenki getiririm ft onu istemezse bakarız, ft ile grüşürüm olmazsa yabancı bakarız dedi sonra çıktı bütün adaylar ft ile çalışacaklarına dair and içsin dedi. son gün columbus diye bişey çıkardı. yani tamam elmas seçilir seçilmez başlattığın sayaca uymamış olabilir ama ilk hafta bunlarla uğraşıyoruz dedi, 2. hafta da bunlar çözüldü şimdi transferler gelecek dediler. 10 günde bitiririz dediler, bitirmediklerine dair bir info yok. prensipte anlaşıp bahsedilen şeyleri çözünce açıklamayı bekliyor olabilirler. sondaki cümleyi yazabilmek için abartmışsın da abartmışsın
Burak Elmas'ı genç kesim başkan yaptı.
Ben Burak Elmas'ı tanımam etmem. Yönetim listesi ve vaatlerinden dolayı seçilsin istedim. Oy verenler de bu yüzden verdi sonuçta. 40 oy gibi az bir farkla kazandı.
Bu söylemleri olmasa bence kazanamazdı.
Abarttığımı da düşünmüyorum. Bal gibi de bu ülkede yalan söylemek normal karşılanıyor artık.
Forumda bile var 10 güne bitmeyeceği belliydi artık hepsi yalan söylüyor alışın diyenlerden.

Galatasaray, Gedson Fernandes'in kiralanması için Benfica ile görüşmelerini sürdüyor. Galatasaray tarafı transferi bitirme konusunda kendine güveniyor. (@NicoSchira)

maşallah 150 yabancı ismi 3 yerli ismi geçti .bu kadarda isim atılmaz ki ortaya

Duyumcularin hepsi istisnasiz salliyor. BAY ve Gedson disinda (ki o zaten tahmin edilebilir) hicbir isim tutmayacak. Baska isimler gelecek hic medyaya dusmemis.

2.hazırlık maçı Dinamo maçından 13 gün sonra Kasımpaşa ile oynanacak. Bu kadar zaman ne diye boş geçiliyor? Şu 13 günde dandik bile olsa 2 tane 2.lig takımı ile maç ayarlanabilirdi.

Kaç senedir aynı şey, sezon başı kampları böyle laylaylom. Toplasan 3-4 hazırlık maçı ile girilen sezonlar. Oyuncularda maç kondisyonu yok, adaptasyon yok. Birbirlerine saha içinde uyum sağlama yok. Sonra resmi maçlar başladı mı, patır kütür çeken adaleler, yırtılan bağlar.. İlk yarı boyunca sağa sola saçılan puanlar... Oynanan ne idüğü belirsiz sistemsiz futbol...

Yaz sıcağında 2 saat ortada sıçan oynamayı yaz kampı yüklemesi olarak görenler var. Hangi topçu şu yaz kampı ile potansiyeline ulaşır? Transfer yok diye hazırlık maçı yapmıyorlarsa o ayrı bir mevzu tabii. 15 tane transfer yapıp ilk 11'i baştan kurmayacaksan, eldeki adamları önceden fizik olarak hazırda tutman en mantıklısı. Yapacağın en fazla 3-5 transfer, onların da kaçı ilk 11 oynayacak Allah bilir. Ha 1-2 tanesi direkt oynayacaksa da, fizik olarak hazır takımın arasına yavaş yavaş serpiştirmek en mantıklısı. Neyse PSV maçı ile sezona hazırlığımızı en iyi şekilde yaparız artık. Bu takım ordan yürür gider. Ha baktık olmuyor, gene olmayan transferlere bahane buluruz, basit iş.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt