Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Cengiz > Marsilya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam işte belki de ortalığı silip süpürecek kadro oluşturacağız hiçbir şey belli değil. Belki çok kötü kadromuz olacak belki çok iyi. Benim demek istediğim bu yönetim belki de taş gibi kadro kuracak ve CL'ye katılacağız ama belki de kötü kadro kuracak ama yine de katılacağız. Ben önceden bizi yenecekler demek istemiyorum ama siz şimdiden olumsuz konuşuyorsunuz. Bu yanlış.İyi de adam güçlü rakiplerden bahsetti diye kurduğun cümle, sanki ortalığı silip süpürecek kadro kuralabilirmişiz gibi anlaşılıyor. Yazdığın mesajı bir kez daha oku istersen...
Adem'i değil de Ademi'yi almışız. O da uyar mı?Adem geldimi
Boş yapmayın ya bi zahmet.
Madem öyle, Metin Öztürk'ün ya da Hamamcıoğlu'nun suçu neydi? Onlar bilmiyorlar mıydı ''10 günde transferleri bitireceğiz, GS tarihinin en yüksek bütçeli sponsoru da hazır'' demeyi?
Bu vaatleri sunmasaydı yüzde 99 Hamamcıoğlu kazanacaktı.
Bu eleştirileri sonuna kadar hak ettiler, lafımın da arkasındayım.
Önce sözlerini tutamadılar, sonra da bununla alakalı 1 hafta açıklama yapmayıp ortadan kayboldular. Çıkıp daha önce ''durum beklediğimizden daha kötü ama uğraşıyoruz'' minvalinde bir açıklama yapsalardı tek kelime etmezdim.
Gözümde 2-0 geriye düştüler. Dilerim bundan sonra böyle amatörlükler görmeyiz.
Ha mevcut ülke ikliminin de etkisiyle yalan söylemeyi normal karşılayan bünyelerin bunu anlamasını beklemiyorum, bunu da belirteyim.
Burak Elmas'ı genç kesim başkan yaptı.öztürk de dedi şunları alırım 10 numara hazır fln diye . ralfçi dayı ralf ve 8 tane adam geliyor dedi. bunlar etkili olsa seçilirlerdi. eşref cenki getiririm ft onu istemezse bakarız, ft ile grüşürüm olmazsa yabancı bakarız dedi sonra çıktı bütün adaylar ft ile çalışacaklarına dair and içsin dedi. son gün columbus diye bişey çıkardı. yani tamam elmas seçilir seçilmez başlattığın sayaca uymamış olabilir ama ilk hafta bunlarla uğraşıyoruz dedi, 2. hafta da bunlar çözüldü şimdi transferler gelecek dediler. 10 günde bitiririz dediler, bitirmediklerine dair bir info yok. prensipte anlaşıp bahsedilen şeyleri çözünce açıklamayı bekliyor olabilirler. sondaki cümleyi yazabilmek için abartmışsın da abartmışsın
Muslera, Marcao ve Mustafa disinda 3 türk yazacagimiz icin ilk 11'e en az 5 transfer lazim lige göre.şaka maka 11'e en az 7 adam lazım