Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knk bize iki bek bul
e5c1277f746744b506f7fda3b255587e1349638.jpg
Sağbek ucuz tempolu

Solbeki bende tespit edemedim

Onyekuru gelecek rahat olun. Barışı tutupta ilk 11'e yazacak halimiz yok.

Burak Elmas'ı genç kesim başkan yaptı.
Ben Burak Elmas'ı tanımam etmem. Yönetim listesi ve vaatlerinden dolayı seçilsin istedim. Oy verenler de bu yüzden verdi sonuçta. 40 oy gibi az bir farkla kazandı.
Bu söylemleri olmasa bence kazanamazdı.
Abarttığımı da düşünmüyorum. Bal gibi de bu ülkede yalan söylemek normal karşılanıyor artık.
Forumda bile var 10 güne bitmeyeceği belliydi artık hepsi yalan söylüyor alışın diyenlerden.

Destekleyen sendin, kendine kız. Bana çok popülist geldi. Olanı olduğu gibi söylenenler ise dışlandı. Yiğit şardan mesela nalga olayından dolayı bence aday dahi olmamalıydı, ama oldu ve zoraki aday olduğunu dahi belli etti. Herkes ona sayıp sövdü. Çünkü herşey bu devirde algı ile yönetiliyor.
Tüm bunlara rağmen 10 gün içinde de herşeyi yok etmemek yakıp yıkmamak gerek. İnsanlar teveccüh gösterdi, makul bir süre beklenmeli. Adamlar bugün bir mazeret ortaya koydu, bu nedenle de az daha sabır gerek. Bu yalana alışmak değildir veya normal karşılamak değil. Ki olay yalan da değil, verilen sözün tutulmamasıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzleyenlere soruyorum, Berkan mı daha iyi Berat mı ?
Berat ön libero
Berkan sol iç/8 oyuncusu

Farklı tarz olsalarda berkan daha iyi topçu

Hatta şuan ozan,irfan,okay,taylan,orkun,dorukhan bütün milli oslardan daha iyi topçu yetenek+fizik olarak

Mt da olsaydı salihle şampiyonada osda bu kadar ezilmezdik

gökay,emin,ozorn,jesse,yunus,jimmy,atalay kiralanmalı

yedlin ve omardan çıkılmalı 2 sağ bek şart kaanın duruma bağlı değişebilir

onyekuru beşiktaşa yakın diyorlar

Vitorla Caner kavgalı,

Ligde sol bek için gayet yeter. Kaç senedir duran toptan golümüz yok anasını satıym

........................ Muslera.......
........ Kaan.... Luyindama.. Marcao.......
.. Transfer... Gedson... Taylan... Caner
...Barış/Kerem...Mohamed... Onyekuru

4 yerli seneye hazırlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt