Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.577
- 13.517
- 2.538
Taç atıp 3-5 gol yesinler, görürler the worst left back on the planeti.ver lan herifi o zmn
saracchiyi al da gör ebenin şeyini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taç atıp 3-5 gol yesinler, görürler the worst left back on the planeti.ver lan herifi o zmn
Üstat sen neden bu kadar çok profil değiştiriyorsun
Baba biz ne dinliyoruz biri bana söylesinValla ben hep denk geliyorum bu hanımefendiye her space odasında var
Sen geç katıldın üstad ben özet geçtim üst mesajlarda bende kapadım zatenBaba biz ne dinliyoruz biri bana söylesin
Açtırdınız yayını
Biri yazlığ gidicem diyo
Biri arsenal maç anısnı anlatıyo
Biri haluk stdda üstüme düştü diyo
Rodop eurovisiona katılalım diyo
Transferler nerede
Bişey içmeden kafam bi milyon olduSen geç katıldın üstad ben özet geçtim üst mesajlarda bende kapadım zaten
Totalde 8.4m kontrati var. O yuzden bize gecirmeye calisiyorlar. Allah korusunver lan herifi o zmn
Bunlarin ortamlar boyle hep. Ismi lazim degil forumdan bir arkadas hep davet ediyor beni en fazla 2dk dayanabiliyorum.Bişey içmeden kafam bi milyon oldu
Bu Twitch yayini yapan Ergenler kim yaw eskiden GSC Fifa Twitch yayinlari yapardik daha kaliteli geçerdi
Fabrizio Türk piyasasindan uzak duruyor. Mesela Sneijder döneminde Fabrizio olsaydi Ilk ondan duyardik tahminen. Zamaninda da Di Marzio düsmüstü Sneijder haberlerini. Ozamanlar Fabrizio Marzio da çiraklik yapiyordu. Marzio Dan çok sey ögrendi.Fabrizio yayın açmış. Duyum mu sorsak?