Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda Onyekuru'ya alternatif olarak sayılan futbolcuların alayı Onyekuru kadar etki edemez. Orada oluşan çokluk için Onyekuru'yu gözden çıkarmak akıl tutulmasından başka bir şey değil. Çöplere minimum 8-10 milyon TL'den sözleşme yenileyen yönetimin Aysal'ın Sneijder mevzusundaki gibi gerekirse hocaya rağmen Onyekuru'yu almasını isterim.

Forvetin standart bi forvet olur gol yükünü tek başına kaldıramayacağını düşünürsün (mesela eren derdiyok) Onyekuru'yu alır koyarsın anlarım. Ama elinde Mohamed gibi hem genç hem de total bi forvet varken beslemen gerekirken sola Onyekuru'yu sağa Kerem/Oğulcan/BAY ya da o tip bi adamı koymayı planlıyorsan Mohamed'den vazgeçiyorum demektir. Onyekuru forveti besleyemiyor. Ayrıca ben bug olduğuna da artık inanmıyorum abi.
onyekuru senin b planın , arkaya kaçan mohammedten seken topları gol yapacak , içeri katedip penaltı aldıracak oyun sıkıştığında kanattan kontraya kalkacan adam.

sadece onyekuru ile fenerbahçeyi sildik ne çabuk unuttunuz.

mohammedi sağ kanattan besleyeceksin ona göre yaratıcı sağ kanat ve bek diyorum ya zaten

İstenmediği yerde ne yapacaktı ömür boyu bizimi bekleyecek haberler doğruysa gene büyük hatalar yapılıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih terim bu adamı kaç sene oynatmıs her geldiğinde kadroya sokmuş ne olmuşta şimdi istenmiyomus. Futbolcu kendine bakmasın hic,taraftara oynama durumları her daim vardır futbolda. Aslını öğrendikten sonra dediğim gibi yazacaklarım olacaktır

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

naplim ya napalim kkor musun teklif gelirse satilir gelmezse napicaz var olan sozlesme ve verdiginiz paraya her gun agit mi yapicaz
coklu pozisyon uzaktan su gayet hamle oyuncusu da yapar sacmalama

Bu üsluba cevap vermek bana zül gelir. Yazık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

transfer yasağının kalktığına emin miyiz
arda akbaba ft neden açıklanmıyor

Vasat sevici anlayis suruyor. Sol bekte Omer ve Emre'yi tutmak yerine 1 tane saglam sol bek alip Suleyman ile yedeklesek daha iyi is yapmis olurduk. Aynisi tum diğer mevkiiler icin geçerli. Surekli yedek, rotasyon transferinden biktik. Net adam lazim artik, al 11'e koy. Ismi geçen diger isimlerde ne oynayacagi belirsiz, BAY var diyor adam sol kanatta. Eyvallah, potansiyeli yuksek cocuk. Alinmasi iyi ama bu sezon ne verecegi belli degil?

Her futbolcu için konuşmuyorum 3 defa geldi bu adam. İlk sezon yarattığı etkiyi bi daha yaratamadı. Neden bu ısrar? Başka hiç bir kulübün geçmişinde böyle bumerang bir futbolcu olmamıştır
Annesi vefat etti yahu. Yapmayın gözünüzü seveyim. Onyekuru bize aidiyet besleyen gayet de faydalı bir oyuncu, muazzam da hızı ve bence yeteneği var. Derhal alınmalıdır.

Keremi çok severim ama kesinlikle 1 kanadı gözün kapalı emanet edemezsin.. En azından güvenilir bir alternatifi olmalı bir kere 90 dk için fizik kondisyonu yetersiz..

senelerdir güzel futbolu unuttuk zaten sahada hocayı kurtaracak şapkadan tavşan çıkaracak en az 2 adam lazım,daha önce onyekuru bunu yaptı ve hoca onyekuruyu istemiyor yerine kimi düşünüyor kimleri alacak yani kim kurtaracak kendisini merak ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt