Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_p69nxgKE071tf8a5ao1_500.gif

Alanyadan Berkan keske gelse. orda rotasyonumuzu etkisi olur. kaç senesi kaldı bunun alanyada. Tekniği iyi bir oyuncu

Ozan’ı 6-7’e bırakırlarsa bir sene sonra çift haneye çok rahat satarız. Bu fiyatlara girilebilecek bir yatırım bence. Yeter ki Falcao, Feghouli’den çıkalım.
Liverpool'a gitmeden önce 20-22mlik topçuydu liver'ın koydurdugu opsiyonda ona yakın bir şeydi galiba.
Şimdi schalke zorda oldugu için 12-15e okutabilir keliperden kastım oydu :D 6-7 imkansız gibi oralara düşerse direk çökmek lazım

Hem kendim yıllarca antrenman yaptım hemde yaptırdım

Yeterlimi konuşmam için

Git bi halısahaya 12 yaş grubu antrenmanlarını izle 1 saat sonra git floryaya konuçlan bizim antrenmanı seyret arada fark bulamazsın

Hatta sahaya dalıp sizin yapacağınız antrenmanı s yim diyip çeker gidersin
Şu anda ne iş yapıyorsunuz üstad?

Hem kendim yıllarca antrenman yaptım hemde yaptırdım

Yeterlimi konuşmam için

Git bi halısahaya 12 yaş grubu antrenmanlarını izle 1 saat sonra git floryaya konuçlan bizim antrenmanı seyret arada fark bulamazsın

Hatta sahaya dalıp sizin yapacağınız antrenmanı s yim diyip çeker gidersin
Ben antremandan anlamam calisiyorlar mi calismiyorlar mi onuda bilmem ben gorduklerime bakarim.Mesela biz calismiyorsak Gedson son haftalarda nasil fisek gibi oldu.Yada Bizim Diagne Ingilterede nasil zorluk cekmedi.Yok Ingiltere idmani yedi filan demeyin bana adam daha ciktigi ilk macta yani bizim antrenman ile ciktigi macta takir takir oynadi.Cenk gitti geberiyodum abi burasi baska seviye filan dedi.Ve son sampiyonluk maclarimiz Bjk bizim tempomuzun yanina bile yaklasamadi.Ligin son maci 90 dakika ilerde oynadik.baskiki oynadik.Sampiyonluk maci bu diyeceksin ama bjkninde sampiyonluk maciydi ayni baskiyi kuramadi.Ben futboldan antremandan filan anlamayan bir seyirci olarak bunlari gordum sizin dediginiz kadar kotu degiliz abartiyorsunuz.

Alanyadaki Furkan Bayır sol bek dimi?

Onu be Berkanı beraber alsak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Liverpool'a gitmeden önce 20-22mlik topçuydu liver'ın koydurdugu opsiyonda ona yakın bir şeydi galiba.
Şimdi schalke zorda oldugu için 12-15e okutabilir keliperden kastım oydu :D 6-7 imkansız gibi oralara düşerse direk çökmek lazım

Opsiyon 15’ti sanırım. Ciddi bir haberde görmedim kendisi hakkında. Leverkusen falan konuşuluyor ama teklif yok sanırım.

ev paulinho ne istatistik yapar burada tahminleri alalım. fikir vermesi açısından önceki yıllarda ne yapmış onun ssni atıyorum
1625347317426.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt