Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.621
- 104.505
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanı kim satacak ya ucuza dalga mı geçiyorsunuz?????Ozani kelepir fiyata elden cikaracaklar ama bizim artik stopere yuksek bonservis verecek luksumuz yok maalesef
Liverpool'a gitmeden önce 20-22mlik topçuydu liver'ın koydurdugu opsiyonda ona yakın bir şeydi galiba.Ozan’ı 6-7’e bırakırlarsa bir sene sonra çift haneye çok rahat satarız. Bu fiyatlara girilebilecek bir yatırım bence. Yeter ki Falcao, Feghouli’den çıkalım.
Ozan Tufan değil ya sakin olOzanı kim satacak ya ucuza dalga mı geçiyorsunuz?????
Şu anda ne iş yapıyorsunuz üstad?Hem kendim yıllarca antrenman yaptım hemde yaptırdım
Yeterlimi konuşmam için
Git bi halısahaya 12 yaş grubu antrenmanlarını izle 1 saat sonra git floryaya konuçlan bizim antrenmanı seyret arada fark bulamazsın
Hatta sahaya dalıp sizin yapacağınız antrenmanı s yim diyip çeker gidersin
Ben antremandan anlamam calisiyorlar mi calismiyorlar mi onuda bilmem ben gorduklerime bakarim.Mesela biz calismiyorsak Gedson son haftalarda nasil fisek gibi oldu.Yada Bizim Diagne Ingilterede nasil zorluk cekmedi.Yok Ingiltere idmani yedi filan demeyin bana adam daha ciktigi ilk macta yani bizim antrenman ile ciktigi macta takir takir oynadi.Cenk gitti geberiyodum abi burasi baska seviye filan dedi.Ve son sampiyonluk maclarimiz Bjk bizim tempomuzun yanina bile yaklasamadi.Ligin son maci 90 dakika ilerde oynadik.baskiki oynadik.Sampiyonluk maci bu diyeceksin ama bjkninde sampiyonluk maciydi ayni baskiyi kuramadi.Ben futboldan antremandan filan anlamayan bir seyirci olarak bunlari gordum sizin dediginiz kadar kotu degiliz abartiyorsunuz.Hem kendim yıllarca antrenman yaptım hemde yaptırdım
Yeterlimi konuşmam için
Git bi halısahaya 12 yaş grubu antrenmanlarını izle 1 saat sonra git floryaya konuçlan bizim antrenmanı seyret arada fark bulamazsın
Hatta sahaya dalıp sizin yapacağınız antrenmanı s yim diyip çeker gidersin
Reis en güzel performansını gösterebilir bizde.
kusucak misinPaulinho mu öğhhhh
Td yim rtaşŞu anda ne iş yapıyorsunuz üstad?
Hemen sepetlesinler 1 seneleri kalmış.Paulinho gelsin o gün formasını alırım ama bu transfer için falcao ve feghouli tez sepetlenmeli
Evetkusucak misin
Liverpool'a gitmeden önce 20-22mlik topçuydu liver'ın koydurdugu opsiyonda ona yakın bir şeydi galiba.
Şimdi schalke zorda oldugu için 12-15e okutabilir keliperden kastım oydu6-7 imkansız gibi oralara düşerse direk çökmek lazım
Paulinho yaşlı ya
Paulinhoyu begenmedin yani. Yanlış anlamıyorum di mi