Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliver Skipp
Florentino-Gedson

6
8-8

Mis

Ben antremandan anlamam calisiyorlar mi calismiyorlar mi onuda bilmem ben gorduklerime bakarim.Mesela biz calismiyorsak Gedson son haftalarda nasil fisek gibi oldu.Yada Bizim Diagne Ingilterede nasil zorluk cekmedi.Yok Ingiltere idmani yedi filan demeyin bana adam daha ciktigi ilk macta yani bizim antrenman ile ciktigi macta takir takir oynadi.Cenk gitti geberiyodum abi burasi baska seviye filan dedi.Ve son sampiyonluk maclarimiz Bjk bizim tempomuzun yanina bile yaklasamadi.Ligin son maci 90 dakika ilerde oynadik.baskiki oynadik.Sampiyonluk maci bu diyeceksin ama bjkninde sampiyonluk maciydi ayni baskiyi kuramadi.Ben futboldan antremandan filan anlamayan bir seyirci olarak bunlari gordum sizin dediginiz kadar kotu degiliz abartiyorsunuz.
Tabiki abartıyoruz yanına pasta kesmeyi ayak tenisini ekliyoruz sebebide anlaşılmak için

gedson cagne fatih luyi 3-4 topçu formda olsun peki diğer 25 kişi niye sürünüyodu

sezon bitmiş ardayla feg hazır olurmu diye bekliyoduk

1625347804866.webp

Bu adam seni mutlu eder mi?bide sence neden begeni atmistir?Tahmin alalim
Ben hırslı ve agresif topçuları severim. Bir maçını izlemiştim Çindeyken. Orda bile hırslı ve sürekli golü arayıp ceza sahasına giriyordu. Burda da aynı şekilde hırslı oynayacaktır. Tek çekincen kondisyonu. En son eylülde maça çıkmış

Like işini menajeri akıl etmiştir .Bizim teklif ettiğimiz maaşı yükseltmek için taraftar baskısı yaptırıyorlar akıllarınca.

Tabiki abartıyoruz yanına pasta kesmeyi ayak tenisini ekliyoruz sebebide anlaşılmak için

gedson cagne fatih luyi 3-4 topçu formda olsun peki diğer 25 kişi niye sürünüyodu

sezon bitmiş ardayla feg hazır olurmu diye bekliyoduk
Bende diyorumki,Son haftalar baya diri gorunduk bunu nasil basardik.Calismayan takimin dokulmesi gerekmiyor mu?Ben dokuldugumuzu goremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt