- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
Bütün takım koşacak belhanda hıyarı da koşmuyordu ama o bir stardıBu 10 no oynayacak. arkasındaki 2 li koşsun. Senin apachiı Belhanda kosuyorduda noluyordu. Rakibi kontraya cikartiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün takım koşacak belhanda hıyarı da koşmuyordu ama o bir stardıBu 10 no oynayacak. arkasındaki 2 li koşsun. Senin apachiı Belhanda kosuyorduda noluyordu. Rakibi kontraya cikartiyordu
Bu adam seni mutlu eder mi?bide sence neden begeni atmistir?Tahmin alalimTwitter tayfadan kork Umut o kadar söyliyeyim
paulinyo istermisin
Forumumuzda ne cevherler varben de siyasetçiyim
diplomasız
Tabiki abartıyoruz yanına pasta kesmeyi ayak tenisini ekliyoruz sebebide anlaşılmak içinBen antremandan anlamam calisiyorlar mi calismiyorlar mi onuda bilmem ben gorduklerime bakarim.Mesela biz calismiyorsak Gedson son haftalarda nasil fisek gibi oldu.Yada Bizim Diagne Ingilterede nasil zorluk cekmedi.Yok Ingiltere idmani yedi filan demeyin bana adam daha ciktigi ilk macta yani bizim antrenman ile ciktigi macta takir takir oynadi.Cenk gitti geberiyodum abi burasi baska seviye filan dedi.Ve son sampiyonluk maclarimiz Bjk bizim tempomuzun yanina bile yaklasamadi.Ligin son maci 90 dakika ilerde oynadik.baskiki oynadik.Sampiyonluk maci bu diyeceksin ama bjkninde sampiyonluk maciydi ayni baskiyi kuramadi.Ben futboldan antremandan filan anlamayan bir seyirci olarak bunlari gordum sizin dediginiz kadar kotu degiliz abartiyorsunuz.
Feg zamaninda baya iş yapti sonradan bozdu kendine Calkao konusunda haklisinPaulinho sağlam adam, Falcao Feghouli gibi hayal kırıklığı yaratmaz. Olabildiğince kısa süreli bir sözleşme ile renklerimize bağlarsak çok sevinirim.
Pabucumun stariydi. Paulinhonun ayakkabılarını taşır ancaBütün takım koşacak belhanda hıyarı da koşmuyordu ama o bir stardı![]()
Yav paulinho kim abi bana bir açıkla yaPabucumun stariydi. Paulinhonun ayakkabılarını taşır anca
Ben hırslı ve agresif topçuları severim. Bir maçını izlemiştim Çindeyken. Orda bile hırslı ve sürekli golü arayıp ceza sahasına giriyordu. Burda da aynı şekilde hırslı oynayacaktır. Tek çekincen kondisyonu. En son eylülde maça çıkmışBu adam seni mutlu eder mi?bide sence neden begeni atmistir?Tahmin alalim
Bu saatte futbolcu mu ogreteyim sana laYav paulinho kim abi bana bir açıkla ya![]()
Bende diyorumki,Son haftalar baya diri gorunduk bunu nasil basardik.Calismayan takimin dokulmesi gerekmiyor mu?Ben dokuldugumuzu goremedim.Tabiki abartıyoruz yanına pasta kesmeyi ayak tenisini ekliyoruz sebebide anlaşılmak için
gedson cagne fatih luyi 3-4 topçu formda olsun peki diğer 25 kişi niye sürünüyodu
sezon bitmiş ardayla feg hazır olurmu diye bekliyoduk