Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sene bizle adi cikmisti ingiltereye gidicek gidicek deniyordu olmamis galiba sozlesmesi seneye bitiyormus niye yoklamazlar anlamam

Kolp Çınar

10 numarayı ben de Morutan diye tahmin ediyorum yalnız
Yani uğraştığımızı düşünüyorum

Ulen halen Emre akbaba olmasa Trabzon mı 1-0 biterdi diyenler var Emre akbaba olmasaydı paulinho banega gibi biri olsaydı 3-0 biz alırdık o maçı beraberliğe seviniyor millet kafayı yemiş
Allah allah o adamlar olsaydi Luyindama rakibin onune muhtesem bir asist yaomayacakti yani .

Adana mı
Hatay'ın meze çeşitleri bile Adana'nın yemek kültüründen daha çeşitlidir.
Urfa dediğin şehrin yemek kültürü de patlıcan ve biberi fırına vermekten ibaret.
Hatay ve Antep varken Adana ve Urfa'nın esamesi bile okunmaz.
Şimdi reis ben hayatımda yediğim en güzel çiğ köfe ve ciğer 'i Urfa 'da yedim. Antep ve Hatay 'a kesinlikle katılıyorum özellikle ev yemeği konusunda acayip memleketler

Hani nasıl desem gideyim de bir kebap/ciğer yiyim deyince benim aklıma Adana ve Urfa gelir. Ama Hatay ve Antep 'i de unutmamak gerekir. Tavuk Döner 'i bile lezzetli hale getirmiş bir memleketten bahsediyoruz 😄

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

leicister salakmı kiralıyor raşidi satma imkanı varken okadar istatistik yaptı adam

Birbirlerinin futbolcularına talip olup sadece piyasayı arttırırlar. Beşiktaş’ın Gedsonu istediği lig bittikten sonra çok belli olmuştu. Sürekli ismi konuşuluyordu.

Şimdi reis ben hayatımda yediğim en güzel çiğ köfe ve ciğer 'i Urfa 'da yedim. Antep ve Hatay 'a kesinlikle katılıyorum özellikle ev yemeği konusunda acayip memleketler

Hani nasıl desem gideyim de bir kebap/ciğer yiyim deyince benim aklıma Adana ve Urfa gelir. Ama Hatay ve Antep 'i de unutmamak gerekir. Tavuk Döner 'i bile lezzetli hale getirmiş bir memleketten bahsediyoruz 😄
Urfa'nın kebap ve ciğeri çok iyidir, evet. Haklarını yemeyeyim.
Ama onun haricinde adamların bir ev yemeği kültürü yok. Son 1 senede 10 defa filan Urfa'ya gittim. Anne tarafı da Ceylanpınarlı olduğu için biliyorum. Adamlar günde 5 vakit patlıcan ve biber yiyor desem abartmam.
Ha bu arada Urfa'da kebap/ciğer yiyeceksen hakikaten iyi yaptığından emin olduğun bir yere gitmen lazım. Yoksa hem kazık yersin, hem de bir şey anlamazsın yemeğinden.
Urfa'da mecburiyetten bir döner yemiş ve midemizi bozmuştuk. Tadı da rezaletti zaten. O gün bugündür Urfa'ya gittiğimde Dominos haricinde bir yere gitmem.
Güzel Ciğer/Kebap yapan yerler var ama, yerini bilmek lazım.

Oldukça başarılı bir transfer dönemi geçiriyoruz. Takımın yıldızları ile birer birer yeni sözleşme imzalıyoruz( ömer, taşdemir, akbaba). Bir tek Şener'i elimizde tutamadık. İnşallah arda ve donk'u da ikna edip sözleşmelerini uzatırsak gayet başarılı bir iç transfer sezonu geçirmiş olacağız.
Dış transferde ise biraz çuvalladık gibi. Ben kasımpaşa'nın koita kazığını bize saplamasını bekliyordum ki hamsiler önce davrandı. Sağlık olsun artık. Eminim ki imparatorumuz anadoludan yiyeceğimiz yeni kazıklar bulacaktır...

Oldukça başarılı bir transfer dönemi geçiriyoruz. Takımın yıldızları ile birer birer yeni sözleşme imzalıyoruz( ömer, taşdemir, akbaba). Bir tek Şener'i elimizde tutamadık. İnşallah arda ve donk'u da ikna edip sözleşmelerini uzatırsak gayet başarılı bir iç transfer sezonu geçirmiş olacağız.
Dış transferde ise biraz çuvalladık gibi. Ben kasımpaşa'nın koita kazığını bize saplamasını bekliyordum ki hamsiler önce davrandı. Sağlık olsun artık. Eminim ki imparatorumuz anadoludan yiyeceğimiz yeni kazıklar bulacaktır...
:ayyas::ayyas::ayyas:

Yaw yapmayin .2 senelik sampiyonlukta katkisi var Basaksehir macinda igne deliginden gecirdi topu takimi ayaklandirdi.gecen sene ve bu sene rezildi bunu kimse inkar edemez ne demek yarim sezon yaw yukarda Allah var .

Yarim sezon dedigim o ibb yi 2-1 yenip sampiyon oldugumuz sezon. Onyekurudan sonra o idi basrolde.

Baska da yok. 5 milyon para alip yatiyor, bu sezon da yatacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt