Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.549
- 18.782
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah o adamlar olsaydi Luyindama rakibin onune muhtesem bir asist yaomayacakti yani .Ulen halen Emre akbaba olmasa Trabzon mı 1-0 biterdi diyenler var Emre akbaba olmasaydı paulinho banega gibi biri olsaydı 3-0 biz alırdık o maçı beraberliğe seviniyor millet kafayı yemiş
Şimdi reis ben hayatımda yediğim en güzel çiğ köfe ve ciğer 'i Urfa 'da yedim. Antep ve Hatay 'a kesinlikle katılıyorum özellikle ev yemeği konusunda acayip memleketlerAdana mı
Hatay'ın meze çeşitleri bile Adana'nın yemek kültüründen daha çeşitlidir.
Urfa dediğin şehrin yemek kültürü de patlıcan ve biberi fırına vermekten ibaret.
Hatay ve Antep varken Adana ve Urfa'nın esamesi bile okunmaz.
doğru ben ordaki yüzde 1 ihtimalimSüleyman Rodop: "Diagne kendine takım bulmuş. Diagne İngiltere'de kalacak. Transferin olmama ihtimali %1 falan."
8Aytac 6 mi oynuyor 8 mi .Bilen yok.mu Agalar
Urfa'nın kebap ve ciğeri çok iyidir, evet. Haklarını yemeyeyim.Şimdi reis ben hayatımda yediğim en güzel çiğ köfe ve ciğer 'i Urfa 'da yedim. Antep ve Hatay 'a kesinlikle katılıyorum özellikle ev yemeği konusunda acayip memleketler
Hani nasıl desem gideyim de bir kebap/ciğer yiyim deyince benim aklıma Adana ve Urfa gelir. Ama Hatay ve Antep 'i de unutmamak gerekir. Tavuk Döner 'i bile lezzetli hale getirmiş bir memleketten bahsediyoruz![]()
Millet bizim anamızın liginde yaptıklarına göre değerlendirmiyor topçuları. 30 yaşında, kariyerinde doğru düzgün bir kulüp başarısı olmayan adamı kim ne yapsın.leicister salakmı kiralıyor raşidi satma imkanı varken okadar istatistik yaptı adam
Oldukça başarılı bir transfer dönemi geçiriyoruz. Takımın yıldızları ile birer birer yeni sözleşme imzalıyoruz( ömer, taşdemir, akbaba). Bir tek Şener'i elimizde tutamadık. İnşallah arda ve donk'u da ikna edip sözleşmelerini uzatırsak gayet başarılı bir iç transfer sezonu geçirmiş olacağız.
Dış transferde ise biraz çuvalladık gibi. Ben kasımpaşa'nın koita kazığını bize saplamasını bekliyordum ki hamsiler önce davrandı. Sağlık olsun artık. Eminim ki imparatorumuz anadoludan yiyeceğimiz yeni kazıklar bulacaktır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw yapmayin .2 senelik sampiyonlukta katkisi var Basaksehir macinda igne deliginden gecirdi topu takimi ayaklandirdi.gecen sene ve bu sene rezildi bunu kimse inkar edemez ne demek yarim sezon yaw yukarda Allah var .