- 1 Ağustos 2014
- 63.991
- 75.287
- 4.338
Mazbata alınalı 12 gün oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ismail Cokcalis ile ilgileniyormusuz sag bek icin. Iste böyle transfer lazim sag bek yedegi olarak. Bu videoda baya iyi izlenim birakti.
febejekeli bir renktaş salihten girdi irfandan çıktısalih şuan bizde olsa direk 11 çıkar, başka kulübe gitti diye topçu boklamaktan vazgeçin.
aynı şekilde irfanda en az gedson kadar iyi topçu, tarzları farklı.
ne yazık ki şuan çok çok fazla eksiğimiz var...
Kazık yükleniyorYOK ARTIK
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben haberi tayfur bingöl diye okudum hahasdhadKazık yükleniyor
salim manav benden görüp mü haber yaptıBilgi sizmiyor iddaaları dogruysa heryeri okuyup uydurduklarina eminim hocam ayrica sen güvenilir bir kaynağa benziyorsun![]()
Benim hatam mobilden forum kullanmayida yazmayida bi beceremedimben haberi tayfur bingöl diye okudum hahasdhad![]()
jeton yeni düştü
neyse berkan da olumlu :d tayfurla paket yapalımBenim hatam mobilden forum kullanmayida yazmayida bi beceremedim![]()
rakamsal farklar varsa iyi en fazla 9 bisey degil.
Böyle agir sakatlik yasadigini bilmiyordum. O zaman isler degisir.Adam sakat, birkaç ay önce çapraz bağı koptu. Videodaki haline bu sezon gelmesi zor. Sakatlanmadan önce de Cafu filan değildi. Uygun maliyetle alımasına yine de itiraz etmem, sonraki sezonlar için ama...
Adsye gidecek çok yüksek ihtimalleYerli yedek kaleci olarak Bursalı Ataberk düşünülebilir aslında sözleşmesi bu sezon bitti hatta bir ara Göztepe onsozlesme imzaladı muhabbeti vardı ama şu an kulüpsüz görünüyor .Fatihin falan durumu ortada en azından berkle birlikte ataberk beklesin kenarda ilk devre epey iyi işler çıkardı 2. Yarı tüm takım gibi o da düşüş yaşayanlardan..