- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Ya Herro ya merroFerro mu?????
Onlar olmazsa Ferro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Herro ya merroFerro mu?????
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yuksek maaş vermeyiz biz vermemeliyizde zaten
“Salih bizde olsa ilk11 başlar”
bu ifade Salih’in iyi olduğunu değil bizim ilk 11 kalitemizin vasat yerliler kadar olduğunu gösteriyor
BJK da kaybolur gider Salih
Ah be kara mitrali.Salih kendi açısından dogru olanı yaptı. Futbolcunun performansını yükselten bir td ile calisacak.
Ferro mu?????
Berkan için 3mdan açıldıysa kapı çok uygun
Pazarlıkla 2m yada takasa anlaşırsakta muazzam olur
Samet Nalbant benim ikinci hesabım değildir3ten açtılarsa iyi o kadar yetenekliyse
2-2.5 a bandına düşsünler
kaale almamak lazım, ona istediğini ver. kuşum de geç.beni de fenerli yapmıştı geçen![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jimnastikçilerden daha fazla işte. Bu da zaten fegh ve falcao ayrılırsa olacak iş. İmkansıza yakın yani.Yuksek maaş vermeyiz biz vermemeliyizde zaten
Gezzal baska,Emre akbaba baska Ben Emre Akbabaya guveniyorum.Tinersporda oynamis adami istemem zaten birde sike ile sampiyin olmuslarsa hic istemem Ghezzal denilen Hirbo ile Emre aKbabyi bir tutmam.Renktas yüksek maasa hayır diyorsun 1 milyon dolar verilen akbabayi destekliyorsun.. Geldiğinden beri sağlam geçirdiği tek sezonu yok 10 no arayışlarına bakılırsa 11 başlaması da düşünülmüyor yedek topcuya bu parayı vereceksek yandık..
Berkan daha verim verir bu salihtenheh sonunda anlaşıldık. ne kadar çöp olsa da şuan bizim kadroda 11 başlar. çünkü merkez orjinli tek oyuncu aytaç kara.
o yüzden salihe burun kıvırmak için önce kalitesi tartışılmayacak merkezler getirmek gerek.
Gezzal baska,Emre akbaba baska Ben Emre Akbabaya guveniyorum.Tinersporda oynamis adami istemem zaten birde sike ile sampiyin olmuslarsa hic istemem Ghezzal denilen Hirbo ile Emre aKbabyi bir tutmam.