Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurbet Yeli uzun zamandır göremiyorum ahbertKap Toprağı_38
Sinan yılmaz topçudan anlamıyo en basit örnek gedson momo analizleriSinan Yılmaz 'ın filan Alioski yorumlarını dinliyorum da sanki 2014 / 2016 arası Caner Erkin 'in yeteneklerini alıp Alex Sandro 'nun fizik kalitesiyle birleştirmiş senelerdir EPL 'yi kasıp kavurmuş bir oyuncudan bahsediyor sanırsınız
Adam 29-30 yaşına 1 sezon Premier Lig'de oynamış onda da abartmak gibi olmasın da 20 takım arasında sürekli oynayan sol bek oyuncuları arasında en kötü 5 sol bek arasında sayarım ondan önce senelerce Championship de ve İsviçre liginin orta sıralarındaki takımlarda oynadı
Hani kariyerinin bir döneminde böyle bir katkı verdi de ben mi yetişemedim acaba ? ismi geçen diğer Moreno / Rui / Aanholt 'den daha iyi bir sol bek değildir Alioski
Kap olacak olsa önden sinyal verirlerdi.19.05 kap beklemiyorum.
Alioski = Yedlin. Bi farkları yokSinan Yılmaz 'ın filan Alioski yorumlarını dinliyorum da sanki 2014 / 2016 arası Caner Erkin 'in yeteneklerini alıp Alex Sandro 'nun fizik kalitesiyle birleştirmiş senelerdir EPL 'yi kasıp kavurmuş bir oyuncudan bahsediyor sanırsınız
Adam 29-30 yaşına 1 sezon Premier Lig'de oynamış onda da abartmak gibi olmasın da 20 takım arasında sürekli oynayan sol bek oyuncuları arasında en kötü 5 sol bek arasında sayarım ondan önce senelerce Championship de ve İsviçre liginin orta sıralarındaki takımlarda oynadı
Hani kariyerinin bir döneminde böyle bir katkı verdi de ben mi yetişemedim acaba ? ismi geçen diğer Moreno / Rui / Aanholt 'den daha iyi bir sol bek değildir Alioski
Abi sen bu işten anliyorsun maşallah bir gelseler bunlarHerhalde 102 tane filan oyuncuyla adımız anılıyor Gedson haricinde beni heyecanlandıran sadece Aliou Dieng ve Min-jae Kim var
Yalnız gerçekten Mostafa Mohamed 'den de öyle bir bahsediyor, hani 40 yaşındaki Defoe'yu getirdik sanırsın. Tamam belli özellikleri övdüğün kadar iyi olmayabilir çok iyi transfer dersin tutmayabilir de uzaktan yakından alakasız tahminlerde de bulunmazsın kiSinan yılmaz topçudan anlamıyo en basit örnek gedson momo analizleri
fener italyaya topçu satmaya devam ediyor
pelkas zu bologna diyorlar
fener italyaya topçu satmaya devam ediyor
pelkas zu bologna diyorlar
Önümüzdeki yıl da Alioski 'nin sözleşmesinden çıkabilsek bir sol bek alırdık diye beklerizAlioski = Yedlin. Bi farkları yok