Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Yılmaz 'ın filan Alioski yorumlarını dinliyorum da sanki 2014 / 2016 arası Caner Erkin 'in yeteneklerini alıp Alex Sandro 'nun fizik kalitesiyle birleştirmiş senelerdir EPL 'yi kasıp kavurmuş bir oyuncudan bahsediyor sanırsınız

Adam 29-30 yaşına 1 sezon Premier Lig'de oynamış onda da abartmak gibi olmasın da 20 takım arasında sürekli oynayan sol bek oyuncuları arasında en kötü 5 sol bek arasında sayarım ondan önce senelerce Championship de ve İsviçre liginin orta sıralarındaki takımlarda oynadı

Hani kariyerinin bir döneminde böyle bir katkı verdi de ben mi yetişemedim acaba ? ismi geçen diğer Moreno / Rui / Aanholt 'den daha iyi bir sol bek değildir Alioski

Sinan Yılmaz 'ın filan Alioski yorumlarını dinliyorum da sanki 2014 / 2016 arası Caner Erkin 'in yeteneklerini alıp Alex Sandro 'nun fizik kalitesiyle birleştirmiş senelerdir EPL 'yi kasıp kavurmuş bir oyuncudan bahsediyor sanırsınız

Adam 29-30 yaşına 1 sezon Premier Lig'de oynamış onda da abartmak gibi olmasın da 20 takım arasında sürekli oynayan sol bek oyuncuları arasında en kötü 5 sol bek arasında sayarım ondan önce senelerce Championship de ve İsviçre liginin orta sıralarındaki takımlarda oynadı

Hani kariyerinin bir döneminde böyle bir katkı verdi de ben mi yetişemedim acaba ? ismi geçen diğer Moreno / Rui / Aanholt 'den daha iyi bir sol bek değildir Alioski
Sinan yılmaz topçudan anlamıyo en basit örnek gedson momo analizleri

Herhalde 102 tane filan oyuncuyla adımız anılıyor Gedson haricinde beni heyecanlandıran sadece Aliou Dieng ve Min-jae Kim var

Alioski = Yedlin. Bi farkları yok

Marcao’u satsakda yerine şöyle bi scout teansferi yapsak ucuza valla diğer mevkiler için elimiz rahatlar stopere 3-4’den fazlası gereksiz

Sinan yılmaz topçudan anlamıyo en basit örnek gedson momo analizleri
Yalnız gerçekten Mostafa Mohamed 'den de öyle bir bahsediyor, hani 40 yaşındaki Defoe'yu getirdik sanırsın. Tamam belli özellikleri övdüğün kadar iyi olmayabilir çok iyi transfer dersin tutmayabilir de uzaktan yakından alakasız tahminlerde de bulunmazsın ki

birakin alioski malisko

van aanholt derhal ekibimize katilmali

Burak elmas malatya da kayısı yiyiyor renktaşlar, malesef kap yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt