- 3 Haziran 2015
- 57.978
- 67.277
- 4.143
Hamburger olsa da yesek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cagneeeeeeeeee
ben full türk yemekleri yiyorum türkiyede
Neresi doğruki, adına bakalımBiz Cagne diyoruz, İngilizler “Diyeağn” diyor. Hangisi doğru acaba?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
maalesef rengim, sanki olduk bittik, kulup kapanacak gibi bir hava var.Forumdaki negatif enerjiden ötürü benden de bugünlük bu kadar. Buradaki mesajları okudukça moralim bozuluyor. Kan emici bir grup insan var. Sanırım ülkedeki ekonomik sorunlar buradaki mesajları pesimistik bir havaya bürüyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
5 milyon çok dimi 28 yaşında adama
@Barış Savaş pek bilgi edinemedim ama sana gelsin heisRenktaşlar az önce Hande Hanıma yazdım, forumun ismini kullanmadım ama yangın tayfa transfer soruyor dedim. 2 temmuzdan itibaren transfer yapabilecek duruma geldik, benim alanım değil biliyosun ama kısa süre içerisinde güzel haberler alacağımıza eminim dedi. Çok bişey öğrenemedim ama 11 yıllık forım hikayemde hem de resmi olan bu duyumculuk fırsatını kaçıramazdım.![]()
Ben stanciu 22 yasinda filan saniyordum çok büyük hayal kırıklığına uğradım şu an
#bırak elmasRenktaşlar az önce Hande Hanıma yazdım, forumun ismini kullanmadım ama yangın tayfa transfer soruyor dedim. 2 temmuzdan itibaren transfer yapabilecek duruma geldik, benim alanım değil biliyosun ama kısa süre içerisinde güzel haberler alacağımıza eminim dedi. Çok bişey öğrenemedim ama 11 yıllık forım hikayemde hem de resmi olan bu duyumculuk fırsatını kaçıramazdım.![]()
Su an Boktan stancu gelse bile sevinirim reis gelsin yeter ki28 yas, yasli degil.
3 sene katki versin, yeter.
5 milyon çok dimi 28 yaşında adama