Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki negatif enerjiden ötürü benden de bugünlük bu kadar. Buradaki mesajları okudukça moralim bozuluyor. Kan emici bir grup insan var. Sanırım ülkedeki ekonomik sorunlar buradaki mesajları pesimistik bir havaya bürüyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
maalesef rengim, sanki olduk bittik, kulup kapanacak gibi bir hava var.

Stanciu çok iyi olur çok iyi oyuncu ama gidip stanciu alıp feghouli babel kanatları ile devam edeceksek almaya gerek yok o kanatları messi bile oynatamaz

Renktaşlar az önce Hande Hanıma yazdım, forumun ismini kullanmadım ama yangın tayfa transfer soruyor dedim. 2 temmuzdan itibaren transfer yapabilecek duruma geldik, benim alanım değil biliyosun ama kısa süre içerisinde güzel haberler alacağımıza eminim dedi. Çok bişey öğrenemedim ama 11 yıllık forım hikayemde hem de resmi olan bu duyumculuk fırsatını kaçıramazdım. 😁

Ben stanciu 22 yasinda filan saniyordum çok büyük hayal kırıklığına uğradım şu an

Renktaşlar az önce Hande Hanıma yazdım, forumun ismini kullanmadım ama yangın tayfa transfer soruyor dedim. 2 temmuzdan itibaren transfer yapabilecek duruma geldik, benim alanım değil biliyosun ama kısa süre içerisinde güzel haberler alacağımıza eminim dedi. Çok bişey öğrenemedim ama 11 yıllık forım hikayemde hem de resmi olan bu duyumculuk fırsatını kaçıramazdım. 😁
@Barış Savaş pek bilgi edinemedim ama sana gelsin heis

#bırak elmas

5 milyon çok dimi 28 yaşında adama

Bu kim ki 5 milyon etsin. Umarim yalan haberdir. BAY 1,5m, bu 5m, Terim dizginlenmezse yine paralar car cur olacak.

Gecen arkadasin biri paylasmisti bunun transfer ücretlerini. Inisli cikisli hep, fazla verenin elinde patliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt