Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu niye bu kadar abartıldı onu da anlamadım.

Yıllarca patlama yapsın diye beklendi gitti 28 yaşında yaptı ve Slavia zaten 4 milyon euro verip almıştı.

Sonra Belhanda sendromu yaşarsınız, ne bekliyorsunuz bilmiyorum da
İşte onu diyorum. Sabah Bruma gelmesin Ndao gelsin Bruma Avrupa’da potansiyel fiyatı gördü diyenler , bir türlü patlayamamış Arabistan’da falan takılmış adamı Lincoln kıvamında bişey yaptılar.

Karim hafez iyimidir?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stanciu niye bu kadar abartıldı onu da anlamadım.

Yıllarca patlama yapsın diye beklendi gitti 28 yaşında yaptı ve Slavia zaten 4 milyon euro verip almıştı.

Sonra Belhanda sendromu yaşarsınız, ne bekliyorsunuz bilmiyorum da
Rumen olunca zaten bi kuşku yaratıyor zaten de. Hani alınamayacak bir oyıncu da değil, bu kadar isteyen arkadaşlar çok mu izlediler ki acaba

Denizlispor forumunda da değiliz. Takımda Akbaba var diye Stanciu kesin gelsin diye birşey yok. Belhanda
‘dan iyi bir adam asla değil.
Herifi 1 2 uefa maci ve youtube videolari disinda izlemedim. Ben izledigimde begenmistim. Belhandadan kotu olabilir elbette onu tam izlemeden yorum yapamam.

Bu yaşli topcu muhabbeti sikti ona istinaden o yorumu yaptim. Ayrica takimda duran top kullanabilen sut ceken topcu yok. Stanciu morutan cicaldau kimi getirirlerse yok demem ben sahsen

Muhammed Chelsea’den geldi çünkü pardon :D Marcao’nun Milan dönemi de çok iyiydi ayrıca
Tutar veya tutmaz ama parcalar vs. bence abartili.

Mohamed bence daha gelismeli ilk 11 icin.

Marcao brezilyali ve belli bir teknigi vs. var. Ayrica Portekiz 1. liginde oynadi, Cezayir veya Arabistanda degil :D

Herifi 1 2 uefa maci ve youtube videolari disinda izlemedim. Ben izledigimde begenmistim. Belhandadan kotu olabilir elbette onu tam izlemeden yorum yapamam.

Bu yaşli topcu muhabbeti sikti ona istinaden o yorumu yaptim. Ayrica takimda duran top kullanabilen sut ceken topcu yok. Stanciu morutan cicaldau kimi getirirlerse yok demem ben sahsen
Hocam aşırı pohpohla buralara gelmiş bir adam. Pelkas kadar oynayamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt