Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
yarın barış
perşembe gedson
cuma terim açıklanır
perşembe gedson
cuma terim açıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte onu diyorum. Sabah Bruma gelmesin Ndao gelsin Bruma Avrupa’da potansiyel fiyatı gördü diyenler , bir türlü patlayamamış Arabistan’da falan takılmış adamı Lincoln kıvamında bişey yaptılar.Stanciu niye bu kadar abartıldı onu da anlamadım.
Yıllarca patlama yapsın diye beklendi gitti 28 yaşında yaptı ve Slavia zaten 4 milyon euro verip almıştı.
Sonra Belhanda sendromu yaşarsınız, ne bekliyorsunuz bilmiyorum da
Bu Alex Texeira ile niye hiç ilgilenmiyoruz.Sacma sapan adamlara ne paralar saçtik.Alex Texeira demek yılda en az 15 gol,15 asist demek.
Muhammed Chelsea’den geldi çünkü pardonDieng kim ortasahayi parcaliyor? Herifin oynadigi takimlara bakin allah askina
Sanki Vieira veya Kante'den bahsediyoruz![]()
Haber doğru değildir ama sorarsa nasıl oyuncu gibi değil de karakterini falan sormuş olabilir, hani hırçın mı, sorunlu mu, sakin mi?Birader adam 50 tane ligde oynamış , 30 a merdiven dayamış neyi soruyor ya. Bu kadar yalan haber olabilirdi
Yıllık 3.5 maaş, 2-3 imza parası 3 yıllık sözleşme istiyomuşBu Alex Texeira ile niye hiç ilgilenmiyoruz.Sacma sapan adamlara ne paralar saçtik.Alex Texeira demek yılda en az 15 gol,15 asist demek.
Bunu devamlı izledin mi.harbidden stanciu yerine Harrouryi alalim
2,5 - 3m euro ara biter hem 23 yasinda
Valla bu adamı birde ghezzali alırlarsa efsane bir hücum gücüne sahip olurlar.Bizde oturur izleriz.jimnastiğe gitti heralde
Rumen olunca zaten bi kuşku yaratıyor zaten de. Hani alınamayacak bir oyıncu da değil, bu kadar isteyen arkadaşlar çok mu izlediler ki acabaStanciu niye bu kadar abartıldı onu da anlamadım.
Yıllarca patlama yapsın diye beklendi gitti 28 yaşında yaptı ve Slavia zaten 4 milyon euro verip almıştı.
Sonra Belhanda sendromu yaşarsınız, ne bekliyorsunuz bilmiyorum da
Bunu sormuş o da haber mi yapmış onay aldı diyeHaber doğru değildir ama sorarsa nasıl oyuncu gibi değil de karakterini falan sormuş olabilir, hani hırçın mı, sorunlu mu, sakin mi?
Herifi 1 2 uefa maci ve youtube videolari disinda izlemedim. Ben izledigimde begenmistim. Belhandadan kotu olabilir elbette onu tam izlemeden yorum yapamam.Denizlispor forumunda da değiliz. Takımda Akbaba var diye Stanciu kesin gelsin diye birşey yok. Belhanda
‘dan iyi bir adam asla değil.
Tutar veya tutmaz ama parcalar vs. bence abartili.Muhammed Chelsea’den geldi çünkü pardonMarcao’nun Milan dönemi de çok iyiydi ayrıca
Mukemmel, hemen gelsin. Hangi mevkide oynuyor?Karim hafez iyimidir?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 saat once 35 yasindaki dayiyla sozlesme yapmamisiz gibi.Stanciu geldi de yaşini tartisiyonuz. Bos kaleye top yetistiremeyen topcularimiz var. Stanciu beğenilmiyor![]()
Hocam aşırı pohpohla buralara gelmiş bir adam. Pelkas kadar oynayamazHerifi 1 2 uefa maci ve youtube videolari disinda izlemedim. Ben izledigimde begenmistim. Belhandadan kotu olabilir elbette onu tam izlemeden yorum yapamam.
Bu yaşli topcu muhabbeti sikti ona istinaden o yorumu yaptim. Ayrica takimda duran top kullanabilen sut ceken topcu yok. Stanciu morutan cicaldau kimi getirirlerse yok demem ben sahsen