Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Çokçalış ve Onyekuru işine olumlu değilim, Bu kadar sol kanatın üzerine Onyekuru hamlesi bana anlamsız geliyor keza sağ bekte zaten oynamayacak durumda olan bir Omar varken üzerine sakatlığı olan İsmail hamlesi de ilginç geliyor bana. Sağ beke daha net katkı alabileceğimiz bir oyuncu lazım keza sol ön yerine sağ öne hamle gerekiyor.

Babel arda seneye olmayacak kuru ve kerem kalıyor yanılmıyorsam solda.kuruyu ben hocanın sol kanat değilde yardımcı forvet olarak oynatacağını düşünüyorum.oyun sıkışıkken as forvetle oynar skor üstünlüğünü aldığımızda tamamiyle kontra atak oyuncusu olarak oynar.sağda feg gidici en geç seneye.oğulcan barış yunus akgün var.oğulcan bence fazlalık takasta çok işimize yarar ama terim malesef göndermez.birtek o fazlalık görünüyor eğer eksik saymadıysam kanatları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stanciu iyi topla seri adam ayrıca ayağı çok iyi bellanda bunun kramponlarini taşır .. 10 numara değil 8 gibi kullanılır 4 milyon falan iyidir muhtemelen son kullanıcısı oluruz. Birde 10 lazım..kagnilar ve kazmalar yerine seri adamlar alalım orta sahaya.. teixieria kaçtı galiba.. berkani alıp sol beke koysunlar orada iş yapar gerekirse arada orta sahada oynar. Kaan sagbek ya da başka bir yerli.

2 gün arayla açıklanacağını hem de gününü nasıl biliyor
Acayip olay

BAY transferinin yarın açıklanacağı gün içinde söylendi zaten. İnstagram'daki galasevgisi için belirleyici olacak gün 9 Temmuz. Cuma günü Gedson açıklanırsa rüştünü ispatlamış olur.

Eyvah eyvah çok pis öpecekler

Ama kolpadır tabi
İç transferde böyle net tarih verir tamam da kimse dış transferde net tarih veremez

Stanciu iyi topla seri adam ayrıca ayağı çok iyi bellanda bunun kramponlarini taşır .. 10 numara değil 8 gibi kullanılır 4 milyon falan iyidir muhtemelen son kullanıcısı oluruz. Birde 10 lazım..kagnilar ve kazmalar yerine seri adamlar alalım orta sahaya.. teixieria kaçtı galiba.. berkani alıp sol beke koysunlar orada iş yapar gerekirse arada orta sahada oynar. Kaan sagbek ya da başka bir yerli.

Sağlam performans yaparsa 30 yaş üstünde araplara temizinden okuturuz kısmetse

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son söylediklerinde patlar zaten mümkün değil öyle günü gününe bilmesi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

instagramda attığın postu düzenleyince düzenlendi diye yazmıyor mu?

Emre ve Arda transferlerinin gününü bilmek bence büyük olay Haziran'ın 20'sinden sonraki her gün açıklanabilirdi bu isimler sonuçta.

cakma galasevgisi paylasilmis herkes de pesinden gitmis
girip baksaniza bi yazdiklarina her boka atliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt