Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe'de acayip işler oluyor. Tam bir koley havası.
Ulan varya Adamlar antuda ne konusuyorsa gelip boyle konusuyorsunuz dostmusunuz dusman mi anlamadim.Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki
geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti
43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil
simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var
gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi
olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim
sen koy delili 5ten fazla olduğuna dair
aşur
konuyu karıştırıyorsun yine
Bize inat mi yapiyoradana demirsports başkanı
7 adam daha alacam
Aslan Yuregimizsağ bek yok
sol bek yok
orta saha yok
kanat yok
ne var ulan
Senden gizlese , benden gizlese , genel kuruldan gizleyebilecek mi ?Benimde cozemedigim ya fenerin 7 8 milyar tl borcu yok ya besiktasin 4 5 milyar borcu yok yada bizim borc 2 milyar degil bizi kandiriyorlar 2 3 kat borcu olan adamlar fakir edebiyati yapmadan adam aliyor bize gelen duruma bakip agliyor bizim borc gizleniyor olabilirmi diye dusunmeye basladim
yetmez üstatAslan Yuregimiz
Bize inat mi yapiyor
Fenerbahçe'de acayip işler oluyor. Tam bir koley havası.