Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
287EB331-E4D4-4F13-AB14-4A5E74F3D2D2.webp

Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki

geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti

43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil

simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var

gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi

olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim
Ulan varya Adamlar antuda ne konusuyorsa gelip boyle konusuyorsunuz dostmusunuz dusman mi anlamadim.

sen koy delili 5ten fazla olduğuna dair
aşur
konuyu karıştırıyorsun yine

Olmayan bir iddianın delili olmaz ki, şu kadar aldı diyemiyorum. Çünkü done yok. Belki 1 alıyor belki 5. Yada daha fazla.. yakındığımız konu da bu. BİLMİYORUZ.. bilmek gerekli mi, çok da elzem değil açıkçası ancak suizana sebebiyet verir ve yönetimi yıpratır.. açık olsa ne kaybedersin..
5 aldığını iddia ettiğin için delilini sordum ama biliyorum ki senin ki iyi niyetli bir beyan, dahası temenni…
Başta da belirttim, şeytanın avukatlığı diye..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benimde cozemedigim ya fenerin 7 8 milyar tl borcu yok ya besiktasin 4 5 milyar borcu yok yada bizim borc 2 milyar degil bizi kandiriyorlar 2 3 kat borcu olan adamlar fakir edebiyati yapmadan adam aliyor bize gelen duruma bakip agliyor bizim borc gizleniyor olabilirmi diye dusunmeye basladim

Benimde cozemedigim ya fenerin 7 8 milyar tl borcu yok ya besiktasin 4 5 milyar borcu yok yada bizim borc 2 milyar degil bizi kandiriyorlar 2 3 kat borcu olan adamlar fakir edebiyati yapmadan adam aliyor bize gelen duruma bakip agliyor bizim borc gizleniyor olabilirmi diye dusunmeye basladim
Senden gizlese , benden gizlese , genel kuruldan gizleyebilecek mi ?

Ağustos ayında öğreniriz tam rakamı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Bruma'dan maliyetinden dolayı vazgeçtik."
Nani ile görüştük. Biraz zorlasak belki getirebilirdik.
Sol ve sağ açık alacağız.
"6-7 transfer daha yapacağız.
"Balotelli ile istediğimiz rakamlarda anlaştık." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt