Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberde şu ifadeler yer aldı: "Mustafa Muhammed'in, Olimpiyatlar'da Mısır Milli Takımı'nı temsil etme fikrinden vazgeçmesi, yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da kalmayı tercih etmesi nedeniyle oldu. Galatasaray onun Tokyo'ya gitmesine izin verdi ancak oyuncu ikinci sezonuna hazırlandığı Galatasaray'da formasını Radamel Falcao'ya kaptırmamak için kampta kalma kararı aldı. Zira Mustafa Muhammed takımdaki pozisyonunu kaybetmek istemiyor."

adam.com

Balotelliyi çok istiyordum bizim formayla görmek sanırım nasip olmucak hiç bir zaman

Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki

geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti

43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil

simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var

gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi

olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim

@Hayri Cund işte kastettiğim bu postta mevcut. Yani konuşanın ağzına tıkamıyorsun çünkü şeffaf değilsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili başkan "Kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyerek twitterdan hocanın dönüşünü açıklayınca hepimiz çok heyecanlanmıştık oysaki değil mi dostlar? Kim bilir ne sorunlarla uğraşıyoruz ben yönetimimize bir on gün daha verilmesi taraftarıyım!!

ADS Feghouli' yi de alıp bizi bir illetten kurtarsa ya. Şöyle 2-2.5 tan 3 yıllık sözleşmeye hayır demezdi. Seneye kim ne teklif edecek yattığı yerden para s.çmaya alışmış bu hımbıla?..

@Hayri Cund işte kastettiğim bu postta mevcut. Yani konuşanın ağzına tıkamıyorsun çünkü şeffaf değilsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben maaşların açıklanmasına karşıyım rtaş ezelden beri o yüzden bu husustaki fikrim bundan ibaret

Haberde şu ifadeler yer aldı: "Mustafa Muhammed'in, Olimpiyatlar'da Mısır Milli Takımı'nı temsil etme fikrinden vazgeçmesi, yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da kalmayı tercih etmesi nedeniyle oldu. Galatasaray onun Tokyo'ya gitmesine izin verdi ancak oyuncu ikinci sezonuna hazırlandığı Galatasaray'da formasını Radamel Falcao'ya kaptırmamak için kampta kalma kararı aldı. Zira Mustafa Muhammed takımdaki pozisyonunu kaybetmek istemiyor."

adam.com
Tafartarın önünde atacağı ilk golden sonranki tepkisini çok merak ediyorum. Muhtemelen stad sallanır çok seviyoruz keratayı 😎

bu bjk'nin de beş kuruş parası yok dzeko peşinde koşuyorlar
dzeko 2.8 e falan gelmez. futbol isterse italyada kalır para istese araplardan 6 milyon kemiksiz götürür

tam ben yazıcaktım dzeko nun kramponu Türkiye’ye gelmez 5-6 dan aşağı sahaya adım atmaz

Sevgili başkan "Kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyerek twitterdan hocanın dönüşünü açıklayınca hepimiz çok heyecanlanmıştık oysaki değil mi dostlar? Kim bilir ne sorunlarla uğraşıyoruz ben yönetimimize bir on gün daha verilmesi taraftarıyım!!

psvyi arayıp maçı ertelemeli üstat

İstifa elmas bakır istifa

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: "Boupendza´yı İstanbul´dan ve yurt dışından ciddi isteyen kulüpler var. Şu anda kesinleşmiş bir transfer yok. Önümüzdeki günlerde netleşeceğini düşünüyorum."

Alıyorum :D

Fotonu değiştirmeni ümit ediyorum , o ne yav öyle :berkan:
1625684184325.png

twitterda gördüm. bunu pp yapmayı düşünüyorum ileride yangının dozu arttığında

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt