- 1 Haziran 2015
- 28.230
- 19.674
- 2.148
yok mu camiaya can suyu olacak bir zengin başkan adayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam şiir gibi konuşmuşAdana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Bruma'dan maliyetinden dolayı vazgeçtik."
Nani ile görüştük. Biraz zorlasak belki getirebilirdik.
Sol ve sağ açık alacağız.
"6-7 transfer daha yapacağız.
"Balotelli ile istediğimiz rakamlarda anlaştık." (A Spor)
Alıyorumkokuyu alıyor musun

Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleriBenim anlamadığım bir olay daha var, falan klüp falan futbolcuyla ilgileniyor diye haber çıkıyor ertesi gün imza attırıyorlar. Biz inim inim inleyerek 2. Ligden adamı aldık mı acaba diyoruz.
Arda’nin sozlesmesinde garip bir durum varmis ben yeni ogreniyorum konusulmustur belki
geçen sezon kupa haric yaptigimiz maclarin yuzde 50’sinde oynarsa sözlesmesi yillik 5 milyon tl olarak 1 yil daha uzatacakti
43 maca cikmisiz toplam avrupa + lig arda 22 macta oynasa sözlesmesi 5 milyon tl’ye uzayacakken 21 maçta kalmış sadece, bu tesaduf degil
simdi 8 milyon tl’ye sözlesme imzalandigi söyleniyor, ft’nin arda’nin 5 milyon tlden fazla almasi icin 21 macta oynattigini iddia edenler var
gelir gelmez seffafligin bu tarz sebepler yüzünden kalktigini da düsünmüyor degilim acikcasi
olayin bu yuzunu de tartmamiz lazim
@Hayri Cund işte kastettiğim bu postta mevcut. Yani konuşanın ağzına tıkamıyorsun çünkü şeffaf değilsin.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tafartarın önünde atacağı ilk golden sonranki tepkisini çok merak ediyorum. Muhtemelen stad sallanır çok seviyoruz keratayıHaberde şu ifadeler yer aldı: "Mustafa Muhammed'in, Olimpiyatlar'da Mısır Milli Takımı'nı temsil etme fikrinden vazgeçmesi, yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da kalmayı tercih etmesi nedeniyle oldu. Galatasaray onun Tokyo'ya gitmesine izin verdi ancak oyuncu ikinci sezonuna hazırlandığı Galatasaray'da formasını Radamel Falcao'ya kaptırmamak için kampta kalma kararı aldı. Zira Mustafa Muhammed takımdaki pozisyonunu kaybetmek istemiyor."
adam.com
bu bjk'nin de beş kuruş parası yok dzeko peşinde koşuyorlar
dzeko 2.8 e falan gelmez. futbol isterse italyada kalır para istese araplardan 6 milyon kemiksiz götürür
Sevgili başkan "Kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyerek twitterdan hocanın dönüşünü açıklayınca hepimiz çok heyecanlanmıştık oysaki değil mi dostlar? Kim bilir ne sorunlarla uğraşıyoruz ben yönetimimize bir on gün daha verilmesi taraftarıyım!!
ben maaşların açıklanmasına karşıyım rtaş ezelden beri o yüzden bu husustaki fikrim bundan ibaret
Alıyorum
Fotonu değiştirmeni ümit ediyorum , o ne yav öyle![]()
En kısa sürede yap bence, her gördüğümde sövüyorum fotonaEkli dosyayı görüntüle 129652
twitterda gördüm. bunu pp yapmayı düşünüyorum ileride yangını dozu arttığında