Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.019
- 20.753
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E su an bizim oyuncumuz degil onyekuru.Gitti zaten.Mesaj pek kutlama gibi durmuyor. "Her şey için teşekkürler ve bol şans." Gitmeyecek olsa bence "Hala ilk günkü heyecanınızı koruyorsunuz, birlikte başaracağımız çok şey var" kafasında bir şeyler sallardı.
Haklısın lakin öyle bir döneme denk geldik ki bilinçsiz taraftar topluluğunun, sosyal medya baskısının kucağındayız. Falcao transferi (tabi ki böyle bir performans beklemiyorduk ama) bunun en güzel örneği. Adamın evinin mimarına kadar ulaştı taraftar şaka gibi ama gerçek. Bu taraftar profiline ben Ndao'yu getirdim Veli'yi getirdim Deli'yi getirdim diyemiyoruz olmuyo.
Bağlantılı kulüp konusunda da %100 hak veriyorum yapmamız gerek ama nedense bir türlü yapılamayan bir konu. Anlam veremiyorum. Belçika'dan Hollanda'dan bir takım bulunsa güzel olmaz mıydı? Meslea fener westerlo ile yapmaya çalıştı beceremedi. Bu konular gerçekten profesyonellerin işi ve zaman isteyen konular.
Falcao'nun şahsi bir çok marka anlaşması var. Onların da bazı kısıtlamaları var. Bundan dolayı yer alamamışta olabilir.nike forma lasnman çekimine falcao'yu katmamışlar.(ayrılık haberi diye yorumlamışlar) Eğer doğruysa buna karar veren katıksız m.ldır, tüm dünyada lansmana para ödeyip çağrılan adam sadece ayrılacakmış diye bizim formayla fotoğraf vermemiş. Sanki tanıtıma katılıp sonra takımdan ayrılsa formayı alacak kişiler falcao ayrıldı diye forma almayacak.
İşte tam olarak bir profesyonellik işi bu. Ama bizim uzun zamandır yöneticilerimiz profesyonellikten ziyade gönül bağına önem verdikleri için eş dost akraba vs ile iş yapıyorlar. Bu yüzden ben bizden "oyuncu yetiştiren" kulüp olmayı beklemiyorum. Buna müsait bir ülke ve sosyal yapımız yok.Fenerbahçe o işi Hasan Çetinkaya aracılığı ile yapmaya kalktı. Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilecek şey değil bence. Olmaması çok normal.
1 adet Türk, 1-2 adet yabancı takımla ve gerekli profesyonellerin bu işin başına atanması ile o kadar güzel yönetilir ki bu süreç.
Ozornwafor diye bir çocuk aldık. İyi bir referans ile aldık. Lakin çocuğu sandığın içinde tuttuğumuz için futbol hayatını bu yaşta bitirdik.
Almeria'ya değil belki bizim profesyonel bir iş birliğinde bulunduğumuz elimizin sürekli üzerinde olduğu ve günlük olarak takip edilen bir takımda 1 sezon ilk 11'de oynasa belki de şu anda Marcao'nun yanına adam aramayacaktık...
Ama tabi ki bu kulüplere oyuncuyu verip saldım çayıra mantığı değil, her türlü teknik, beslenme, psikolojik, sosyolojik desteğini bu çocukların üzerinden çekmeyeceksin ki döndüğünde Galatasaray'ın futbolcusu olacağını hissedecek.
Hocamın ücreti 45 milyon lira da olsa sorun olmaz.Hocam hak ediyor.Canım hocam benim
Sergenden az almaz.Nasıl olmaz hele ki ffp , tff limitleri varken 550m bütçenin 50m'ni hocaya gömemezsin.
Türkiye ligi için 25-30m'den daha fazlasını vermemek lazım. Premier ligi kazanmaya oynamıyor sonuçta.
gelmezse raporlarımBugün BAY transferinin yine evrak yetişmediği için açıklanmadı haberiyle geçiririz.
Fatih Hoca kap gelir.
onyekuru ile ilgili bende ayni düşüncedeyim.ilk foto hoca ile ilgili. ona sans dilemiş,kendisine kattiklari icin mutesekkir oldugunu belirtmis.fotonun devami niteliğinde de Gs antrenman formali,şampiyonluk günlerinden bir foto paylasmis.o şampiyonluğu da hoca ile yasadi zaten.elveda Galatasaray yazdigi yok
Muhtemelen öyledir ancak bunda bile tanıtım amaçlı kullanamayacaksak bu adamdan marka değeri anlamında ne kazıyoruz ki?Falcao'nun şahsi bir çok marka anlaşması var. Onların da bazı kısıtlamaları var. Bundan dolayı yer alamamışta olabilir.
Bugün 2 kap gelir
raporlamazsan raporlarımgelmezse raporlarım