Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sosyal medyada falan fener Beşiktaş bile transfer yapmadı diye durumu şirin gösterenleri gördükçe guluyorum.

fenerin transfere ihtiyacı mi var gecen sene 20 tane adam aldilar, eksik olan birkaç bölgeye de dış transfer yaptı adamlar.
Keza önlerinde zaman var.
Beşiktaş ta keza öyle gecen sene 11 kişiyle lige başladılar başardılar mi? Evet.

Ş.ligi kapısında olan sensin iki tane çöp geldi diye ki onları da alan eski yönetim.

Solbek yok,
Orta sahada 2 tane oyuncu var birisi ameliyatlı.
Sol açık yok
Sağ açık yok

arda, akbaba, ömer, aytacla s.ligi elemesine çıkacağız. Hayır 4 tane yediğin gün ortalık yanacak burada yanan taraftar olmayacak.
Kendi gotlerini kurtarmak için eksiklikleri tamamlamaları gerekmekte.

S.ligini düşünmüyoruz diyebilirler ayrıca çık açıkla adamlar ona gore sana acır 2-0 falan elenir edebinle yoluna gidersin.

Yok tahta, yok bariyer. Abdurrahimi niye linç ettik o zaman kardeşim yazık değil mi?

Taşdemir ve omer bayramı kullaniriz bosuna mi sozlesme yeniledik lan. Olmadi arda oynar. 8 milyonu kaptı ztn, oynasın biraz.

Ulan olm herifler 8 milyona salihi aldı biz ardaya gömdük
5 milyonu senede 2 mac üst üste oynamasi şüpheli tasdemire verdikten sonra ömeri, ardayı konuşmak gereksiz.

Muslera
Mostafa dışında futbolcu yok takımda
Marcao falan demeyin ortalama bir forvet bu adamı güle oynaya geçiyor.

Eskiden olsa 2 saatde minimum 50k si vardi

Cok guven sarsti, sevgi namina cok kisiyi kaybetti

Sessiz bir cogunluk olusuyor

Kotu futbol devam ederse ki edecek belli, yiyecegi tepkiye kendide sasiracak

Sabah paylaşımı ve akşam paylaşımı aynı tepkiyi almayabilir. Bunun üzerinden çıkarım yapmak sağlıklı değil. Hafta içi ve iş saati, sabahın 10'unda paylaşılmış. Eski dediğin hangi gönderi mesela 50k alan?

Küfürle ne elinize geçiyor? Söz konusu kadın hakları olunca duyar kasıyorsunuz. Ama burda da alenen anneye kadına eşe dil uzatıp küfür edip hakir düşürüyorsunuz.. bu postu kınıyorum…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kufur insanlarinin yapamadiklarini, yapmis gibi hissedip rahatlamasina, yardimci olan bir aractir.Isterseniz deneyin seveceksiniz.

Eskiden olsa 2 saatde minimum 50k si vardi

Cok guven sarsti, sevgi namina cok kisiyi kaybetti

Sessiz bir cogunluk olusuyor

Kotu futbol devam ederse ki edecek belli, yiyecegi tepkiye kendide sasiracak

Takımın bu ara beğeni sayısı az hoca ile alakalı olduğunu sanmıyorum bu durumun. Hocanın ilk günki heyecanla twiti 250k beğeni almış çünkü

Onyekuru veda etmiş o kadar boş adama para harcayıp da şu adamı alamadık ya yazıklar olsun.Merak ediyorum Onyekurunun boşluğunun gerçekten nasil dolduracaklar.

47 senelik mi imza attık geriye dönük hocaya para vereceğiz herhald?

Nasıl olmaz hele ki ffp , tff limitleri varken 550m bütçenin 50m'ni hocaya gömemezsin.

Türkiye ligi için 25-30m'den daha fazlasını vermemek lazım. Premier ligi kazanmaya oynamıyor sonuçta.
Hocamın maaşında gözü olanlara söyleyecek söz bulamıyorum üstad

2-3 tane scout transferi yapsak fena olmaz
Scout transferinden kasıt tam olarak nedir? Marcao gibi mi yoksa Ozornwafor gibi mi? Alıp direkt oynatacak mısın yoksa pişmesi için sağa sola kiralık mı vereceksin? Yerli mi olacak yabancı mı? Buna ayrılacak bütçe ne olacak? Ucuza kapatamazsın karşıdaki takım salak değil?

Dieng ve gedsonun yanina harroui de olur.stanciuya milyonlar dokmek zorunda degiliz.bi daha sneijder gibisi zor gelir,alıştık artik 10 numarasiz futbola.zaten artik pek 10 numarada kalmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt