Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1625749960344.webp

:whistle:

bi halt olmayacak bunlardan belli oldu. şimdiden şampiyonluk adaylarım fb ve ts, bjkyi cl etkiler düşüş yaşar biz de 4.lüğü kapmaya bakarız

yönetim değişiyor ama kafa değişmiyor satmadan alınmazmış
siz adamları alın diğerlerinide kadroda sizi düşünmüyoruz diyin bak baklım
menajerleri hemen klüp buluyorum yerine adam almazsan oyuncu neden gitsin
nasılsa oynucam der belanda gibi falcao gibi feghouli gibi

Dayanamayıp gala sevgisini de takipten çıkardım.2 saat once ispanya medyasinda cikan haberi paylasti moreno ile ilgili,sponsorla ilgili yonetimden degil kendi edindiği bilgiyi söylüyorki,tutarsız.100 milyon falan vermez soyledigi isim.gedson icin de benfica baskani su an tutuklanmis olsa bile transfere bakan yöneticiler vardir,rui costa var zaten.bari tutarli bisey şöyle ya

Ghezzal direkt gelsin daha iyi bir isim alma şansımız yok. Feghouli ve Falcao'nun bir şekilde kontratlarında çıkıp Ghezzal gelsin. Cagne'den gelecek para ile Stanciu'da gelirse forvet arkası tamamlanır.

Galasevgisi yeni bilgiler;

-Sponsor için QNB ile görüşülüyor.
-Stanciu'da olumlu yönde ilerleme var.
-Gedson PSV maçı için kadro bildirimine yetişmeli (?) Başkanın durumu işi sıkıntılı hale getirdi.
-Sol bek bonservisli Moreno, olmazsa Alioski'ye dönülecek.
-Ghezzal; oyuncuyu istediğimizi bildirdik. Şartlar oluşursa (bu sanırım BJK ile anlaşamazsa oluyor) teklif yapılacak.
-Kaan'ı henüz bırakmıyorlar
-Halil için yakın zamanda bir gelişme olmayacak.

Sponsor icin bekleyeceğim.qnb katarli bi bankaymış

0 gelismeyle 2-3 gunde bir ayni seyleri soyluyo gala sevgisi.hep olumsuz.biten bisey yok.biten biseyin haberini de vermeyecek gibi zaten.resmi siteyi bekliyorum artık

1 aydan fazladır Moreno ismi çıkıyor sanki Marcelo.BAY 10 gündür imzalayacak sanki Mbappe.Kaan,Halil yalan oldu.Zannedersin 10 tane yabancı transferi yaptıkta Onyekuru sınıra takılıp alınmıyor.Yemiyoruz bu palavraları.Dürüstçe çıkın alamadık oyuncuları diyin.

Ghezzal direkt gelsin daha iyi bir isim alma şansımız yok. Feghouli ve Falcao'nun bir şekilde kontratlarında çıkıp Ghezzal gelsin. Cagne'den gelecek para ile Stanciu'da gelirse forvet arkası tamamlanır.
Çıkamıyorsun işte. Bu adamlar öyle ya da böyle son sezonlarını burda geçirip gidecekler. Öyle bir kontrat yapılmış ki akıllarından bile geçmiyordur ayrılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt