Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson dışında yabancı topçuyla görüştüğümüzü düşünmüyorum-ciddi manada
1625751060531.png

bay dışında bitmeye yakın isim yokmuş
gedson dışında yoktur diyordum ben de ama gedson da bitmeye yakın değilmiş :D komik valla

Muthis yonetim ornekleri izliyoruz. Nedense herkeste suskun. uA dahil
gsbaskette iyi giydiriyor sözlük ve burası da yanmaya başladı. Twitterda bir şey yok. Olacağını da sanmıyorum. Lige odaklanalım yönetimi zora sokmayalım romantizmini başlatırlar yakında görürsün

Ulan forumda sakin ben karalar baglarken.engelli listemdekilere mi denk geldi acaba sayfalar

Kontratlı yabancılarımız

MUSLERA - OMAR - YEDLIN - LUYINDAMA - MARCAO - OZORNWAFOR - FEGHOULI - SEKIDIKA - MOHAMED - DIAGNE - FALCAO - BABEL

Şaka Maka gitmesi gereken overpaidler ve kadroda şans bulamayacaklari da düşünce 5 yabancımız falan kalıyor işimiz çok zor

Unal aysal,lutfi aribogan,ali dürüst,adnan ozturk,sedat dogan isimlere bak yav😧

Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarımız için Personel Taşıma Hizmet alımına ilişkin ihaleye çıkmış bulunmaktayız. İhaleye katılmak isteyen kuruluşlar imzaya yetkili/vekalet verdikleri kişiler tarafından ihale şartnamelerini aşağıdaki adresten temin etmeye davetlidirler.

İhale Şartnameleri 08.07.2021 günü itibari ile teslim alınabilecek olup, hazırlanan tekliflerin 26.07.2021 saat 13:00’a kadar teslim edilmiş olması gerekmektedir.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Satınalma Departmanı / Elif Kayadelen

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Seyrantepe Sarıyer / İstanbul

@Altur

gsbaskette iyi giydiriyor sözlük ve burası da yanmaya başladı. Twitterda bir şey yok. Olacağını da sanmıyorum. Lige odaklanalım yönetimi zora sokmayalım romantizmini başlatırlar yakında görürsün

DÖ ve Hamzaoğlu’na da aynı romantizmi yaptılar. Sonuç fiyasko oldu. Bir hazırlık maçından tiki-taka videosu yapıp onu paylaşırlar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt