- 12 Ocak 2013
- 52.386
- 62.446
- 4.323
Galasevgisi medyaya düşen isim harici bilgi verdi mi bu dönem? Baya toparlama bilgi veriyor. Önceden kesin konuşurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson dışında yabancı topçuyla görüştüğümüzü düşünmüyorum-ciddi manada
o bilgi alamıyor bu bilgi veremiyor geçelim bunları kanka yurtdışında da bir şey yok.Galasevgisi medyaya düşen isim harici bilgi verdi mi bu dönem? Baya toparlama bilgi veriyor. Önceden kesin konuşurdu.
Muthis yonetim ornekleri izliyoruz. Nedense herkeste suskun. uA dahilEkli dosyayı görüntüle 129755
bay dışında bitmeye yakın isim yokmuş
gedson dışında yoktur diyordum ben de ama gedson da bitmeye yakın değilmişkomik valla
Apo'nun başlığa ''geri dön başganım'' yazmaya az kaldı knk, düştüğümüz durumlara bak.o bilgi alamıyor bu bilgi veremiyor geçelim bunları kanka yurtdışında da bir şey yok.
hareketlilik yok ki bilgi akışı olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 129755
bay dışında bitmeye yakın isim yokmuş
gedson dışında yoktur diyordum ben de ama gedson da bitmeye yakın değilmişkomik valla
gsbaskette iyi giydiriyor sözlük ve burası da yanmaya başladı. Twitterda bir şey yok. Olacağını da sanmıyorum. Lige odaklanalım yönetimi zora sokmayalım romantizmini başlatırlar yakında görürsünMuthis yonetim ornekleri izliyoruz. Nedense herkeste suskun. uA dahil
sap geldi
gsbaskette iyi giydiriyor sözlük ve burası da yanmaya başladı. Twitterda bir şey yok. Olacağını da sanmıyorum. Lige odaklanalım yönetimi zora sokmayalım romantizmini başlatırlar yakında görürsün