Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao, Feghouli ve Babel'i satıp transfer yapacaklarına.......
Yabancı kuralının değişeceği öngörüsü ile transferleri beklettiklerine.......

inanmak istiyorum..

a takima 3.aday yusuf erdem gumusun golu....kendisi sagbektir ama gördüğünüz gibi sol kanattada oynayip boyle bir gol atabiliyor,sag kanat ve forvette de oynayabiliyo.çünkü o elit bir sagbek😎

Bu pozisyona dün çok şaşırdım
Hakemlerin anı idare etme olayı var
Skor dakika ve ya olayın geçtiği bölge hakemleri etkiliyor

Rosier, Ghezzal nedir abi bunlar
Geçen sene her türlü pisliği yaptılar
Lig sonu rosier di galiba paylaşım yaptı
Ben istemem
Özellikle rosier korunan bir adamdı bizde de korunmaz
Dünya da topçu mu kalmadı
4 büyükler aynı oyuncular etrafında dönüp duruyor
Marcao vizyondur
Öylesini bulacaksın

Psv maçına da 12 gün var
Ayın 10 una kadar en azından gedson, sağ kanat ve sol bek gelmesi gerekerdi
Bir 10 gün pratik gerekirdi
Şimdi Taylan da yok
Aytaç 6 numara da değil
Ama tek seçenek o gibi
Yine geç kalındı

Muhtemelen Beşiktaş bir yerde ayağımıza bastı ki transferde ben gedson diye düşünüyorum rosier ghezzal hepsinde fiyat yükseltiyoruz asıl hedeflerimizin bu olduğunu düşünmüyorum

Muhtemelen Beşiktaş bir yerde ayağımıza bastı ki transferde ben gedson diye düşünüyorum rosier ghezzal hepsinde fiyat yükseltiyoruz asıl hedeflerimizin bu olduğunu düşünmüyorum

Şu da olabilir hem ayar vermek hem panikletip istedikleri oyunculara ciddi yoğunlaşıp bizim istediğimiz oyuncular için idnelik yapma zamanlarının olmamasını sağlamak hemde transfer çalışmalarımızda hedef şaşırtmak için olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak elmas yönetimi sukretmeyi öğretiyor resmen transfer donemi başı alpaslanla aytaç alınınca burun kiviriyorduk şimdi diyorum ki onlari da almasak ne halt yiyecektik..

Şu da olabilir hem ayar vermek hem panikletip istedikleri oyunculara ciddi yoğunlaşıp bizim istediğimiz oyuncular için idnelik yapma zamanlarının olmamasını sağlamak hemde transfer çalışmalarımızda hedef şaşırtmak için olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BAY'ın menajerini arayıp GS'nin verdiğinin iki katını veriyoruz diyen kOÇ'un transferlerine de aynı şekilde karşılık vermemiz gerekir. Umarım bizimkiler kOÇ'a da gereken ayarı verir.

Haberlere göre herkese 4-5 veriyoruz ama kimseyi alamıyoruz

E52DqBsUYAAMoUI

Gerginligim artiyor yine transfer yetersizliginden. Derhal Sn. Remzi Sanver'i kameralar karsisina cikarmalilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt