- 2 Temmuz 2011
- 140.000
- 60.141
- 5.628
26 temmuz 2006da gelmis carrusca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminlerin düzeltmesi bir anlamı yokMertis bey, Mertis ne demek?
Gitsin yav 5 milyon euro boşa para gidecek. Yine bir yeri atacak zaten bozuldu bir kere.Üstat limyada pirince giderken eldeki bulgurdan olmayak
güzel düzeltmişleradminlerin düzeltmesi bir anlamı yok
Ben değilim aga. Yeterince sinir stres yaşadım. Koyim futbola. Zaten futbolla ilişkimi kesmek istiyorum, sayelerinde olacak en sonunda.Kötü günde de Galatasarayliyiz ölene kadar.
O da doğru bakGitsin yav 5 milyon euro boşa para gidecek. Yine bir yeri atacak zaten bozuldu bir kere.
40 yerinden yamalı bohça gibi.Gitsin yav 5 milyon euro boşa para gidecek. Yine bir yeri atacak zaten bozuldu bir kere.
Onur çok atarlisin. Bu gidişle mortingen olursun. Biraz kuş ötmelerini dinle cıvıl cıvıl. Iyi geliyor ben hergün dinliyorum.Ben değilim aga. Yeterince sinir stres yaşadım. Koyim futbola. Zaten futbolla ilişkimi kesmek istiyorum, sayelerinde olacak en sonunda.
gerçekten bu yüzden mi istemedinizEşref kulübü batıracak dedik istemedik
Bu ülkede yaşamanın sonu mortingen zaten.Onur çok atarlisin. Bu gidişle mortingen olursun. Biraz kuş ötmelerini dinle cıvıl cıvıl. Iyi geliyor ben hergün dinliyorum.
Bi yönden doğru, ha bunlar 2.ligden adamı bile 1-2m civarındaki paraya bile alamıyor. Neymiş efendim yüzde yirmiymiş yirmibeşmiş falan filan, koskoca camiasın sen koparıp alacan bitti gitti yahuEşref kulübü batıracak dedik istemedik
Adam en azından farioliyi getirecekmiş,iyi hazırlardı hem fizik hem taktik olarak takımı,çöplerlede uzatmazdı
Cenkte en azından pahalıda olsa transfer yapabiliyodu farioli uçmazdıda
Yönetimde özgörkey,ebru köksal falanda vardı
Son 2 sandık tekrar edilen istanbul seçimleri gibi ya yeniden sayılmalı yada seçim baştan yapılmalı