Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 temmuz 2006da gelmis carrusca

Eşref kulübü batıracak dedik istemedik

Adam en azından farioliyi getirecekmiş,iyi hazırlardı hem fizik hem taktik olarak takımı,çöplerlede uzatmazdı

Cenkte en azından pahalıda olsa transfer yapabiliyodu farioli uçmazdıda

Yönetimde özgörkey,ebru köksal falanda vardı

Son 2 sandık tekrar edilen istanbul seçimleri gibi ya yeniden sayılmalı yada seçim baştan yapılmalı

Böyle iddialı vaatler veren bir yönetim Futbolda ve Basketbolda daha tatmin edici bir başlangıç yapması gerekirdi . Basketbolda piyasada yerli oyuncu kalmadı , futbolda ikinci lig oyuncusunu günlerdir açıklayamadık . Umarım Burak Elmas yüzümüzü kara çıkarmaz . Yoksa gerçekten benim adıma çok yıkıcı olur yaptığı

Ben değilim aga. Yeterince sinir stres yaşadım. Koyim futbola. Zaten futbolla ilişkimi kesmek istiyorum, sayelerinde olacak en sonunda.
Onur çok atarlisin. Bu gidişle mortingen olursun. Biraz kuş ötmelerini dinle cıvıl cıvıl. Iyi geliyor ben hergün dinliyorum.

gerçekten bu yüzden mi istemediniz
bütçeyi verimli kullanacağım gereksiz maaş ödediklerimizden kurtulcaz dedi herif gsyi batırabilecek hiçbir şey demedi

sportif başarı kısa vadede zortu eşrefle ama batıracak bir hamle yapacağını da düşünmüyordum şahsen

Adam en azından farioliyi getirecekmiş,iyi hazırlardı hem fizik hem taktik olarak takımı,çöplerlede uzatmazdı

Cenkte en azından pahalıda olsa transfer yapabiliyodu farioli uçmazdıda

Yönetimde özgörkey,ebru köksal falanda vardı

Son 2 sandık tekrar edilen istanbul seçimleri gibi ya yeniden sayılmalı yada seçim baştan yapılmalı
Bi yönden doğru, ha bunlar 2.ligden adamı bile 1-2m civarındaki paraya bile alamıyor. Neymiş efendim yüzde yirmiymiş yirmibeşmiş falan filan, koskoca camiasın sen koparıp alacan bitti gitti yahu

BU diagne satmayı beceremeyeceklerse çağırsınlar gelsin idmana katılsın arkadaş nasıl iş yapıyorlar anlamadım. Tamam transfer beceremiyorsunuz elinizdekileri toplayın bari.

Screenshot_20210709-164702_Chrome.webp
Screenshot_20210709-164726_Chrome.webp
bu menajer ali guven hulya avsarla cikmiyo muydu o donem?aklimda kalanlara bak.hey gidi 2006

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt